Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 1. 2024,
9.09

Osveženo pred

2 meseca, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28

Natisni članek

risanka Jennifer Lopez Mojster Miha film

Ponedeljek, 29. 1. 2024, 9.09

2 meseca, 4 tedne

Na veliko platno prihaja film znanega lika iz otroške serije, producentka je J.Lo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28
Jennifer Lopez, JLo | Producentka filma o Mojstru Mihi je Jennifer Lopez. | Foto Guliverimage

Producentka filma o Mojstru Mihi je Jennifer Lopez.

Foto: Guliverimage

Mojster Miha, ki je najbolj znan po svoji naravnanosti, da zmore vse, bo zdaj postal tudi junak novega animiranega filma produkcijske družbe Mattel Films, ki je del multinacionalnega proizvajalca igrač. Producentka filma je Jennifer Lopez. Glas bo naslovnemu junaku posodil zvezdnik filma V višave Anthony Ramos, na spletni strani poroča Variety.

Za scenarij je med drugim zadolžen Felipe Vargas v sodelovanju z Alexom Bulkleyjem in Coreyjem Campodonico iz animacijskega studia ShadowMachine, poroča na spletni strani Reuters. Kdo bo prevzel režijo, še ni znano.

Film, ki sledi dolgoletni britanski animirani otroški seriji Mojster Miha, bo spremljal tega gradbenega mojstra, ko se zaradi pomembnega gradbenega dela odpravi v Portoriko. (Na fotografiji igralca, ki sta likoma v risanki posodila svoja glasova.) | Foto: Guliverimage Film, ki sledi dolgoletni britanski animirani otroški seriji Mojster Miha, bo spremljal tega gradbenega mojstra, ko se zaradi pomembnega gradbenega dela odpravi v Portoriko. (Na fotografiji igralca, ki sta likoma v risanki posodila svoja glasova.) Foto: Guliverimage

Film, ki sledi dolgoletni britanski animirani otroški seriji Mojster Miha, bo spremljal tega gradbenega mojstra, ko se zaradi pomembnega gradbenega dela odpravi v Portoriko. V skladu z uradnim povzetkom filma se bo Mojster Miha lotil vprašanj, ki zadevajo otok, in se globlje zakopal v to, kaj pomeni graditi. Mihovo potovanje bo slavilo živahne in barvite teksture karibskega otoka ter njegovih ljudi, hkrati pa bo spoznaval karibsko-latinsko kulturo, so še napovedali.

Mojster Miha eden od najnovejših filmskih projektov družbe Mattel

Mojster Miha je najnovejši od številnih filmskih in televizijskih projektov, ki jih je Mattel napovedal po uspehu filma Barbie studia Warner Bros. Barbie je v kinematografske blagajne prinesla več kot 1,4 milijarde ameriških dolarjev.

Drugi prihajajoči projekti vključujejo Netflixovo animirano serijo Gospodarji vesolja: Revolucija, ki temelji na Mattelovi franšizi He-Man, in akcijski film Polly Pocket, ki temelji na majhni Mattelovi lutki, ki je nastala v 80. letih prejšnjega stoletja.

Mattel Films načrtuje tudi projekte, ki temeljijo na drugih priljubljenih linijah igrač, vključno z American Girl, Hot Wheels, Magic Ball, Barney in drugimi.

Preberite še:

Ryan Gosling
Trendi Igralec, nominiran za oskarja: Sem več kot razočaran
Nesrečna bitja
Planet TV Izjemnih 11 nominacij za oskarja prejela filmska mojstrovina, ki si jo trenutno lahko ogledate v vseh kinih po Sloveniji
Samo ne ti, film
Trendi Romantična komedija, ki velja za največjo kino uspešnico te zime
Ne spreglejte