Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
9. 8. 2020,
15.22

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,99

Natisni članek

Simon Cowell

Nedelja, 9. 8. 2020, 15.22

3 leta, 8 mesecev

Huda nesreča slavnega lovca na talente Simona Cowella

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,99
Simon Cowell | Simon Cowell je na dobri poti, da postane milijarder. S prodajo televizijskih pravic za svoje oddaje, v katerih išče nove glasbene zvezdnike, v zadnjih letih zasluži ogromno. | Foto Reuters

Simon Cowell je na dobri poti, da postane milijarder. S prodajo televizijskih pravic za svoje oddaje, v katerih išče nove glasbene zvezdnike, v zadnjih letih zasluži ogromno.

Foto: Reuters

Simon Cowell, ki s svojimi izjemno priljubljenimi televizijskimi oddajami išče (glasbene) zvezdnike prihodnosti, je v soboto med vožnjo z električnim kolesom tako nerodno padel, da si je zlomil hrbet. Poškodba je bila zelo resna, 60-letnega Britanca so operirali še isti dan. 

Planet TV
Planet TV Simon Cowell razkril, zakaj je nehal uporabljati mobilni telefon #video

Cowell se po operaciji počuti dobro, poročajo ameriški mediji. Nesreča se je zgodila, ko je Cowell pred svojo domačo hišo v Los Angelesu zgolj preizkušal novo električno kolo. 

To ni prvič, da se je Cowell nerodno poškodoval tako rekoč na domačem pragu. Leta 2017 je omedlel na vrhu stopnic v svoji hiši v Londonu in se po njih skotalil v nižje nadstropje, zaradi česar je moral nekaj časa nositi vratno opornico. Takrat je dejal, da bi lahko bilo še veliko huje in da bi lahko tudi umrl.

Cowell v svojih televizijskih oddajah, kot sta X-Factor ali Amerika ima talent, tudi nastopa v vlogi žiranta. Znan je po svoji neizprosnosti in ciničnih, občasno tudi žaljivih komentarjih. | Foto: Reuters Cowell v svojih televizijskih oddajah, kot sta X-Factor ali Amerika ima talent, tudi nastopa v vlogi žiranta. Znan je po svoji neizprosnosti in ciničnih, občasno tudi žaljivih komentarjih. Foto: Reuters Simon Cowell je znan kot morda najuspešnejši lovec na talente na svetu. Išče jih s svojimi izjemno priljubljenimi televizijskimi oddajami, kot so X-Factor, (država) Ima Talent, nekdaj tudi Idol oziroma Pop Idol.

Cowell je s svojimi televizijskimi oddajami in založbo Syco ustvaril ali pod žaromete postavil svetovno znane glasbenike oziroma skupine, kot so Il Divo, James Arthur, One Direction, Leona Lewis, Little Mix, Westlife, Susan Boyle. Vrednost njegovega premoženja je ocenjena na več kot pol milijarde evrov. 

Trendi Simon Cowell pokazal svoje "premoženje"?
Ne spreglejte