SiolNET. Trendi Film in TV
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Novo v videoteki DKino na SiOL TV!

Vstajenje (Risen)

0,08

termometer

Vstajenje

Akcijska pustolovščina režiserja filma Robin Hood: Princ tatov o rimskem vojščaku v podobi Josepha Fiennesa, ki se je prisiljen spoprijeti z dogodki po Jezusovi smrti.

ZDA/2016/103 min.
Režija: Kevin Raynolds
Igrajo: Joseph Fiennes, Tom Felton, Cliff Curtis, Peter Firth, María Botto, Luis Callejo, Antonio Gil
Žanr: Akcijska pustolovščina
Ocena IMDb: 6,3/10

Film prikazuje epsko svetopisemsko zgodbo o vstajenju skozi oči nevernika. Clavius, pomemben rimski vojaški tribun iz Judeje, in njegov pomočnik Lucius leta 33 dobita ukaz, naj raziščeta skrivnost o tem, kaj se je zgodilo Jezusu v tednih po križanju ter s tem razširita govorice o vstajenju odrešenika in preprečita upor v Jeruzalemu.


Vstajenje


Zanimivosti:

Kevin Reynolds (Robin Hood: Princ tatov, Potopljeni svet, Grof Monte Cristo) bi moral že leta 2013 režirati neuradno nadaljevanje Gibsonovega Kristusovega pasijona, misteriozni triler Vstajenje Jezusa Kristusa, a je projekt pozneje padel v vodo. Scenarij za oba filma, Vstajenje in Vstajenje Jezusa Kristusa, je napisal Paul Aiello.

Tom Felton v filmu igra Luciusa. Tako je bilo ime tudi očetu lika, ki ga je Felton igral v franšizi o Harryju Potterju (Draco Malfoy).

• Felton je pri snemanju filmov o Harryju Potterju sodeloval s starejšim bratom Josepha Fiennesa, Ralphom Fiennesom, ta pa je v otroškem filmu The Miracle Maker posodil glas prav Jezusu.

• Film, čigar proračun je znašal 20 milijonov ameriških dolarjev (17,64 milijona evrov), so snemali na Malti in v Španiji.

Napovednik filma Vstajenje:

[video: 59589 / Vstajenje (Risen)]

Vstajenje (Risen)

SiOL TV: Na daljinskem upravljalniku izberite programsko mesto – DKino.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do SiOL TV-ja preko optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo SiOL BOX in imajo vsaj HD ready TV sprejemnik.

Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin