Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 3. 2018,
12.57

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

1

Natisni članek

Sopranovi film TV-serija David Chase

Petek, 9. 3. 2018, 12.57

6 let, 1 mesec

Vračajo se Sopranovi - tokrat kot film

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

1

Sopranovi | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Vesela novica za vse oboževalce kultne serije Sopranovi. Mafijci se vračajo, tokrat na filmska platna, zgodba pa bo postavljena v čas pred dogajanjem v seriji.

HBO-jevi Sopranovi so se v zgodovino zapisali kot ena najbolj prelomnih TV-serij vseh časov, njen nedorečeni konec pa še vedno sproža razprave o tem, kaj se je zgodilo s to mafijsko družino in njenim vodjo Tonyjem Sopranom.

Zdaj se lahko oboževalci serije razveselijo vesti, da se Sopranovi vračajo. Spletni portal Deadline namreč poroča, da bo režiser, scenarist in producent David Chase, ki je ustvaril serijo, Sopranove spet oživil - tokrat v filmu. Produkcijska hiša New Line je že odkupila scenarij z delovnim naslovom The Many Saints of Newark (Mnogi newarški svetniki), ki ga je Chase spisal s soscenaristom Lawrenceom Konnerjem.

David Chase, ustvarjalec serije Sopranovi, se vrača s filmsko zgodbo o mafijcih. | Foto: Getty Images David Chase, ustvarjalec serije Sopranovi, se vrača s filmsko zgodbo o mafijcih. Foto: Getty Images

Film se ne bo nadaljeval tam, kjer se je serija končala, a bo šlo za predzgodbo Sopranovih, piše Deadline. Postavljena je v 60. leta prejšnjega stoletja, v čas nasilnih izgredov v Newarku v zvezni državi New Jersey, kjer sta se spopadali afroameriška in italijanska skupnost.

V filmu naj bi se pojavili tudi nekateri liki iz serije, še poroča Deadline in med njimi omenja Tonyjevega očeta Johnnyja Soprana, ki se je v prebliskih iz preteklosti pojavil že v seriji - igral ga je Joseph Siravo. Med omenjenimi povratniki je tudi Tonyjev stric Junior, ki ga je v seriji upodobil Dominic Chianese. Tonyja Soprana v filmu ne bomo videli, vsaj takšnega, kot ga poznamo iz serije, ne. James Gandolfini, ki ga je igral, je umrl leta 2013.

Ne spreglejte