SiolNET. Trendi Film in TV
0,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V uspešnici Vojna zvezd tudi slovenski Arnold Schwarzenegger #video

0,60

termometer

V sedmem delu priljubljene franšize Vojna zvezd so producenti eno od vlog zaupali tudi Slovencu. Ljubljančan Andrei Lenart, ki je v Londonu študiral filmsko in televizijsko produkcijo, se je pred štirimi leti udeležil avdicije za Vojno zvezd, v sedmem delu epske sage, ki si ga boste čez dva tedna lahko ogledali na Planet TV, pa je upodobil uporniškega vojaka.

[video: 66893 / ]

Video: Planet TV


Andrei Lenart se je ene od odprtih avdicij za serijo Vojna zvezd, katere osmi del s podnaslovom Poslednji Jedi je v sredo doživel premiero tudi v Sloveniji, udeležil novembra 2013 v Londonu. Čeprav se mu je v hudi konkurenci uspelo uvrstiti le v drugi krog avdicij, mu je njegov agent sedem mesecev pozneje sporočil, da mu producenti filma želijo zaupati manjšo vlogo v filmu Avco.

Pozneje se je izkazalo, da je bil naslov omenjenega filma pravzaprav šifra za sedmi del Vojne zvezd s podnaslovom Sila se prebuja. Film je svetovno premiero doživel decembra 2015, slovenski igralec pa je v njem upodobil uporniškega vojaka.

Podobnost s Schwarzeneggerjem? Morda zaradi mimike in naglasa.

Kot je v intervjuju za oddajo Dan. na Planet TV med drugim poudaril Andrei Lenart, se danes zaveda, da je bila pot v London izbira, ki se mu je še kako obrestovala. "Če se ne bi odločil za študij filmske in TV-produkcije v Londonu ter se preselil tja, potem preprosto ne bi doživel vseh stvari, ki sem jih v teh štirih letih," je povedal igralec z rojstnim imenom Lenart Černilogar.

Voditeljici Katji Tratnik je med drugim zaupal, da se strinja z ocenami medijev in novinarjev, da je nekoliko podoben slovitemu filmskemu igralcu Arnoldu Schwarzeneggerju.

"Morda zaradi mimike, zagotovo pa si na srečo nisva podobna po postavi. Verjetno je k tem ocenam v Angliji še dodatno pripomogel tudi evropski naglas," je pojasnil Andrei, ki se je nato pred kamerami pošalil tudi na račun legendarnega Schwarzija. Kako si ga je privoščil, preverite v zgornjem videoposnetku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 38
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin