SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Umazano in strašno preživetje

0

termometer

Umazano in strašno preživetje
Foto: National Geographic

Na National Geographic Channel prihaja oddaja, v kateri bomo spremljali tri moške s povsem različnimi posebnimi znanji na nalogi, da ponovno odkrijejo veliko popotovanje po ameriških cestah.

Trije moški, tri vrste spretnosti in petdeset ameriških zveznih držav. Johnny Littlefield, Dave Canterbury in Dick Strawbridge bodo v vsaki državi drug drugemu zastavili izziv na prostem, ki ga morajo osvojiti z omejeno količino pripomočkov.

Preživetje v močvirjih, gozdovih in puščavah

V prvi epizodi se bodo John, Dave in Dick znašli v Louisiani in tam poskusili s starim džipom prečkati enega največjih močvirij. Brez hrane, s čutaro vode in najbolj osnovnim orodjem za preživetje bodo morali v treh dneh z džipom prečkati 80 kilometrov zahrbtnega ozemlja.

V prvi epizodi se bodo John, Dave in Dick znašli v Louisiani in tam poskusili s starim džipom prečkati enega največjih močvirij. V prvi epizodi se bodo John, Dave in Dick znašli v Louisiani in tam poskusili s starim džipom prečkati enega največjih močvirij. Foto: National Geographic

V Nevadi bodo poskusili premagati najzahtevnejši puščavski del stare kurirske poti, da bi bilo vse skupaj še zanimivejše, pa bodo potovali na kolesih, ki so jih naredili sami. Iz gosto naseljenega New Jerseyja se bodo podali v gosto goščavo, prečkali bodo gorovje Berkshire v Massachusettsu, v Michiganu pa se bodo morali znajti na 240 kilometrov dolgi gozdni poti, ki povezuje tri različne tabore.

Toda fantje so sklenili pakt – potovati morajo po najbolj odročnih cestah in poteh, nikoli se ne smejo obrniti nazaj in premagati morajo vse izzive, ki jih doletijo. Vse to pa zgolj z lastnim trudom. In zakaj vse to? Zato, ker niso na počitnicah.

Oddajo Umazano in strašno preživetje boste lahko od 2. avgusta spremljali vsak torek ob 21.55 na kanalih National Geographic in National Geographic HD, ki ju boste na SiOL TV našli na programskih mestih 100 in 101*.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin