Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 4. 2018,
13.58

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,48

Natisni članek

Tomaž Mihelič Nova zvezda Slovenije žirant pevski šov

Ponedeljek, 9. 4. 2018, 13.58

6 let

Tomaž Mihelič: To je najtežja izkušnja do zdaj #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,48

V tokratni oddaji Nova zvezda Slovenije smo bili priča nečemu, česar do zdaj še nismo videli. Tomaž Mihelič, eden od članov žirije, si je premislil ter kandidatko, ki ji je najprej namenil svoj "ne" in ji tako preprečil nastop na velikem odru, poklical nazaj. Biti žirant in krojiti sanje slave željnim pevcem ni lahko, nam je po zadnji avdicijski oddaji povedal Tomaž: "To je najtežja izkušnja do zdaj."

Tomaz Mihelič | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Pevski šov Nova zvezda Slovenije lahko na Planet TV spremljate vsako soboto ob 21. uri, sledi pa komentatorska oddaja Zvezda magazin, kjer Jasna Kuljaj, Oriana Girotto in Kataya brez dlake na jeziku komentirajo nastope bodočih zvezd.

Nasmejana Anamarija Klaužar, 23-letnica iz Krškega, je tako s pozitivno energijo kot odpeto skladbo Crazy navdušila žirante. Celo precej strog Goran Lisica - Fox ob njenem nastopu ni ostal ravnodušen. Uroš Smolej in Fox sta Anamariji zelo hitro s svojim glasom dala vstopnico za nastop na velikem odru, Tomaž Mihelič pa je, na veliko začudenje vseh prisotnih, Anamarijo zavrnil in ji namenil "ne".

A še preden je zares zapustila dvorano, je bilo Tomažu žal. Mlado tekmovalko je poklical nazaj. Kaj je sledilo, si lahko ogledate v priloženem videu.

Sedeti na žirantskem stolčku je vse prej kot lahko, nam je zaupal Tomaž: "Odločati, ali bo nekdo nadaljeval svojo pot v šovu ali ne, je velika odgovornosti. Zame osebno je to najtežja izkušnja do zdaj, pa sem v šovbiznisu že 20 let. To, da je na tebi, ali boš nekomu razblinil sanje, ni lahko. Res ne." Pravi, da se dvomov, ali si naredil prav ali ne, včasih ne moreš otresti še dolgo po tem, ko se oddaje končajo.

In ker v primeru Anamarije ni prenesel misli, da bi bil prav on tisti, ki bi jo bo prikrajšal za priložnost, da se pokaže tudi med 24 kandidati na velikem odru, jo je preprosto poklical nazaj in svoj "ne" popravil v "da".

Odločitev, ali naj Anamarijo pošlje naprej ali ne, je bila za Tomaža težka.  | Foto: Planet TV Odločitev, ali naj Anamarijo pošlje naprej ali ne, je bila za Tomaža težka. Foto: Planet TV

Kakšni kandidati bodo stopili pred žirante v zadnji, peti avdicijski oddaji, po kateri se bo na velikem odru začela bitka tistih, ki so na avdicijah prepričali žirijo, si lahko ogledate že to soboto ob 21. uri na Planet TV.
Novo zvezdo Slovenije lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #NovaZvezda.
Ne spreglejte