SiolNET. Trendi Film in TV
3,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To sta igralca, ki so ju sprva želeli najeti za Deželo La La

3,53

termometer

 | Foto: IMDb
Foto: IMDb

Za glavni vlogi v letos najuspešnejšem filmu, Deželi La La, so imeli producenti sprva v mislih dva druga igralca – a sta priložnost oba zapravila, ker sta imela previsoke zahteve.

Emma Stone in Ryan Gosling se lahko za vlogi v letošnji megauspešnici Dežela La La, ki je med drugim pobrala rekordnih 14 nominacij za oskarje, zahvalita Emmi Watson in Milesu Tellerju. Prav ta dva igralca sta bila namreč prva izbira producentov za glavni vlogi, ko so sestavljali igralsko zasedbo Dežele La La, poroča Page Six.

Za vlogi Mie in Sebastiana so najprej "snubili" Emmo Watson in Milesa Tellerja. | Foto: Getty Images Za vlogi Mie in Sebastiana so najprej "snubili" Emmo Watson in Milesa Tellerja. Foto: Getty Images

Ker pa sta oba, tako Watsonova kot Teller, producentom postavila previsoke zahteve, sta ostala praznih rok. Teller je po poročanju Page Six zahteval višje plačilo od ponujenega (5,6 milijona evrov namesto ponujenih 3,7 milijona evrov), Watsonova pa je med drugim želela, da vaje za film iz Los Angelesa prestavijo v London.

Zaradi muhavosti obeh igralcev so si producenti premislili in za glavni vlogi izbrali Emmo Stone in Ryana Goslinga – zanju sta oba že dobila zlati globus, zdaj pa sta nominirana še za oskarja.

 

delitve: 34
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin