SiolNET. Trendi Film in TV
5,01

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Tako se je HBO odzval na spodrsljaj s kavnim lončkom v Igri prestolov

5,01

termometer

Igra prestolov
Čeprav se je lonček v kadru pojavil le za nekaj sekund, je bilo to dovolj za številne spletne komentarje, tvite in gife. Foto: zajem zaslona

Oboževalci so v četrti epizodi osme sezone Igre prestolov opazili lonček kave, za katerega so predvidevali, da prihaja iz svetovno znane kavarne, zdaj pa se je HBO odzval na ta spodrsljaj.

Igra prestolov Trendi Spodrsljaj v Igri prestolov: na mizi lonček znane kavarne

Televizijska hiša HBO, ki predvaja priljubljeno serijo Igra prestolov, je javno komentirala spodrsljaj v zadnji epizodi osme sezone, ko se je med nazdravljanjem zmagi nad belimi hodci in uspešni ubranitvi Zimišča na mizi pojavil kavni lonček "modernejše dobe".

Čeprav je bil v kadru le nekaj sekund in se zelo slabo vidi, za kakšen lonček pravzaprav gre, so oboževalci sklenili, da prihaja iz svetovno znane kavarne Starbucks, ter na to nemudoma opozorili splet in svet.

Novice iz Zimišča. Bela kava, ki se je pojavila v epizodi, je bila napaka. Daenerys je naročila zeliščni čaj,

so šaljivo zapisali na Twitterju in objavo pospremili z gifom nazdravljajoče Daenerys.

Mnogi se ob tem še vedno sprašujejo, ali je šlo res za spodrsljaj ali za pretkano umestitev znamke v eno najbolj gledanih serij vseh časov. Kakorkoli, številni so si enotni, da si serija takšnega kova tega v nobenem primeru ne bi smela privoščiti, sploh ker so morali oboževalci na zadnjo sezono čakati skoraj dve leti.

Po zmagi nad belimi hodci gledalce zdaj čaka še spopad s Cersei. Po zmagi nad belimi hodci gledalce zdaj čaka še spopad s Cersei. Foto: zajem zaslona

Še dva dela in trije spinoffi

Do zdaj so predvajali štiri dele osme sezone od šestih, od konca Igre prestolov nas torej ločita še dva dela, ki bosta dolga po 1 uro in 20 minut. Po tem bodo na spored prišle kar tri dodatne ločene serije (spinoffi), ki se bodo prav tako navezovale na knjige Georgea R. R. Martina. To je pred nekaj dnevi potrdil kar Martin sam.

Igra prestolov Trendi Avtor Igre prestolov potrdil, da bodo po koncu serije snemali naprej #video

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • vinojko / 07.05.2019. ob 22:30 +3 - 1

  Dragi Klemen. Kje je težava? Vsak gleda kar mu je všeč. Eni serije, drugi filme, tretji tekme, četrti vse, spet drugi nič. Pa kaj?! Vsak kar mu je všeč. Če bi jaz sodil tako mimogrede druge kot ti, glede na tvoj komenar, bi rekel, da si dežurni nergač, precej nezadovoljen s svojim življenjem. Obsesden s svojo pametjo, ki pa je indolentnim milenijcem zelo všeč, saj je odlična fantazija. Saj veš, da jo umamo radi.

  +3 - 1
 • kike / 07.05.2019. ob 17:37 +4 - 3

  Klemen, uboga tvoja familija, ki mora živeti s takim dolgočasnežem in tečko.....Kako lahko rečeš, da je nekaj neumnost, če pa nisi gledat NITI enega dela...???? Seveda, ker si straaaašno pameten in "nadpovprečno" inteligenten, hahaha

  +4 - 3
 • klemen123 / 07.05.2019. ob 16:36 +6 - 6

  Hvala nevem komu, da nisem navlečen na to neumnost. Nisem pogledal niti ene in me tudi ne mika. Fantazija za indolentne milenijce in njihove nedoje*ane mame.

  +6 - 6
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin