SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Snemanje druge sezone Ene žlahtne štorije že v polnem teku!

3

termometer

Jeseni se na Planet TV vrača priljubljena slovenska romantična komedija Ena žlahtna štorija, snemanje druge sezone v Goriških brdih se je že začelo.

Ko je ekipa pozno spomladi posnela zadnji del prve sezone priljubljene slovenske romantične komedije Ena žlahtna štorija, so se igralci odpravili na zaslužen oddih. A med snemanji so postali prava majhna družina, zato niso zdržali drug brez drugega. Tudi v obdobju poletnega premora so bili tako pogosto v stiku prek družbenih omrežij ali prek telefonov. ''Na Facebooku imamo svojo skupino, kjer se pogovarjamo med sabo. Seveda so bili glavna tema pogovora scenariji za novo sezono. Zanimalo nas je, kako se bodo stvari razpletle, kdo se bo s kom zapletel, kaj vse še čaka like,'' je povedala Ajda Smrekar, ki v Eni žlahtni štoriji igra Zalo.

Prve dni je na snemanju še posebej zabavno, saj se igralci nekaj tednov niso videli in si imajo veliko povedati. Dela so se lahko lotili šele, ko so padli prvi objemi. ''Vsi smo se objemali … Pa ne samo igralci, tudi maskerji, garderoberke … Skratka, mi smo vsi velika družina, ki se ima zelo rada. Res pa je, da nekako najbolj pogrešaš tiste, s katerimi največ snemaš. Tako da je Ibro najbolj pogrešal Eli,'' malo v šali malo zares pove Ranko Babić, ki v seriji igra Ibra.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin