Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 2. 2012,
9.01

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sacha Baron Cohen

Ponedeljek, 27. 2. 2012, 9.01

8 let

Sacha Baron Cohen res izvedel potegavščino na Oskarjih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pred podelitvijo oskarjev smo kar nekaj napisali o tem, da se igralec Sacha Baron Cohen Oskarjev želi udeležiti kot general Aladeen. To namero je izpolnil, poskrbel pa je tudi za ogorčenje.

Sacha Baron Cohen je na podelitev oskarjev prišel v podobi lika generala Aladeena, ki ga igra v svojem najnovejšem filmu Diktator. Kot je že napovedoval, je Sacha Baron Cohen res izvedel neslano potegavščino na rdeči preprogi. Da je bila mera polna, je s seboj prinesel žaro s portretom pokojnega severnokorejskega voditelja Kima Jong-Ila.

Na rdeči preprogi z žaro pokojnega Kima Jonga-Ila

Na rdeči preprogi ga je intervjuval Ryan Seacrest, ki ga je vprašal, kdo mu je oblikoval obleko. "Mojo obleko je oblikoval John Galliano, nogavice pa so iz trgovine K-Mart. Saddam Hussein mi je nekoč dejal, da so nogavice le nogavice, zato naj ne zapravljam denarja za njih," je Ryanu Seacreastu še zaupal Diktator. "Dobil sem priložnost, da na podelitev pripeljem svojega dobrega prijatelja in teniškega soigralca Kima Jong-Ila, saj si je že od nekdaj želel na Oskarje. Želel pa si je, da bi njegov pepel raztresli po rdeči preprogi in prsih Halle Berry," je še v liku generala Aladeena povedal 40-letni Sacha Baron Cohen. Nato je igralec presenetil vse in pepel stresel po burberryjevi obleki Ryana Seacresta.

Varnostniki so generala Aladeena odpeljali, ta pa je še pred tem voditelju rekel: "Če te kdo vpraša, koga nosiš, reci, da Kima Jonga-Ila."

Ryan Seacreast je na podelitev prišel pripravljen

Ryan Seacrest pa je pozneje povedal, da je nekaj takšnega pričakoval, zato je s seboj prinesel še en suknjič. "Še pred podelitvijo sem dobil informacijo, da bo Sacha Baron Cohen prišel na podelitev, da želi intervju in da ga želi opraviti v podobi Diktatorja. Vse je storil z določeno namero, zato sem predvideval, da intervju ne bo potekal tako kot je bilo načrtovano. Zato sem na podelitev prinesel še dodatni suknjič," je razkril Ryan Seacrest.

Čeprav mu je Akademija vstop na Oskarje prepovedala in mu celo odvzela vstopnici, si je pozneje premislila in mu dovolila, da se slavnostne podelitve udeleži v podobi generala Aladeena, ki se je po rdeči preprogi sprehodil skupaj z dvema zapeljivima vojakinjama.

Ne spreglejte