SiolNET. Trendi Film in TV
0,44

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Postavni zvezdnik na lestvici desetih najbolj seksi igralcev #foto

0,44

termometer

Tolgahan Sayışman
Foto: Instagram

36-letni Tolgahan Sayişman, ki ga lahko na Planet TV vsak dan spremljate v napeti turški seriji Ne izpusti me, navdušuje s svojo karizmo in videzom. Kako ne bi, ko pa je bil, še preden se je podal v igralske vode, maneken in celo sodeloval na nekaj lepotnih tekmovanjih. Tako tudi ne preseneča, da njegovo ime najdete na številnih lestvicah najlepših turških igralcev.

Med drugim ga je priljubljena spletna podatkovna baza o filmih in televizijskih programih ter filmskih igralcih Internet Movie Database (s kratico IMDP) uvrstila na svojo lestvico najbolj čednih turških igralcev.

Novo, napeto turško serijo Ne izpusti me, kjer navdušuje postavni Tolgahan Sayışman, lahko gledate na Planet TV od ponedeljka do petka ob 18.30 in ob koncih tedna ob 19. uri.

Tolgahan se je še pred igranjem preizkušal kot maneken in sodeloval na več lepotnih tekmovanjih. Na tekmovanju Najboljši model Turčije (v originalu Best Model Of Turkey) leta 2002 je osvojil drugo mesto, dve leti pozneje pa celo prvo mesto na tekmovanju Manhunt International. Leta 2005 je prepričal tudi na mednarodni različici izbora v Južni Koreji.

Tolgasan v seriji Ne izpusti me igra oblastnega Yigita, ki mu srce ukrade lepa Nur (to v seriji igra mis Turčije 2014 Amine Gülşe). Tolgasan v seriji Ne izpusti me igra oblastnega Yigita, ki mu srce ukrade lepa Nur (to v seriji igra mis Turčije 2014 Amine Gülşe). Foto: Planet TV

A nato se je odločil, da bo manekensko kariero postavil na stranski tir in se raje posvetil igranju. Vpisal se je v igralsko šolo ter začel igrati tako v turških serijah kot filmih. Trenutno ženska srca zaradi njega trepetajo ob gledanju čustvene ljubezenske serije Ne izpusti me, ki je na Planet TV na sporedu od ponedeljka do petka ob 18.30 in ob koncih tedna ob 19. uri.

Tolgahan Sayışman Trendi Je to novi Christian Grey? Amine Gülşe Trendi To je lepotica, ki greje posteljo znanemu nemškemu nogometašu #video #foto

Se je pa ob lepem Planetovem Turku Tolgahanu na IMDB-jevem seznamu znašlo še nekaj njegovih lepih igralskih kolegov. Kako jih je omenjena spletna podatkovna baza razvrstila na lestvici od ena do deset, poglejte spodaj:

1. Kenan İmirzalıoğl

2. Kıvanç Tatlıtuğ 

 

A post shared by Kıvanç Tatlıtuğ (@tatlitug) on

3. Burak Özçivit

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

4. Çağatay Ulusoy

 

A post shared by Cagatay Ulusoy (@cagatayulusoy) on

5. Burak Hakkı

 

A post shared by Burak Hakkı (@burak_hakki) on

6. Buğra Gülsoy

 

A post shared by Buğra Gülsoy (@bugragulsoy) on

7. Halit Ergenç

8. Sarp Akkaya

 

A post shared by Sarp Akkaya Fan (@sarpakfan) on

9. Tolgahan Sayışman

 

A post shared by Tolgahan Sayışman (@tsayisman) on

10. Mehmet Akif Alakurt

Čustveno in napeto turško serijo Ne izpusti me, kjer navdušuje postavni Tolgahan Sayışman, lahko gledate na Planet TV od ponedeljka do petka ob 18.30 in ob koncih tedna ob 19. uri.
Ne izpusti me Planet TV Kdo je kdo v seriji Ne izpusti me

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 37
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin