Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 5. 2021,
9.33

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,03

1

Natisni članek

Tommy Lee Lily James Pamela Anderson

Torek, 18. 5. 2021, 9.33

2 leti, 11 mesecev

Pamela Anderson ni zadovoljna z igralko, ki jo bo igrala

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,03

1

Pamela Anderson | Pamela je že pred leti dejala, da noče več govoriti o slavnem videoposnetku. | Foto Reuters

Pamela je že pred leti dejala, da noče več govoriti o slavnem videoposnetku.

Foto: Reuters

Zvezdnica Pamela Anderson ni navdušena nad preobrazbo igralke Lily James, ki bo v seriji upodabljala mlado Pamelo. 

Takoj ko je produkcijska mreža Hulu objavila prve fotografije igralke Lily James in igralca Sebastiana Stana, ki bosta v novi seriji upodobila nekdanja zakonca Pamelo Anderson in Tommyja Leeja, je bil splet navdušen, saj sta se igralca s pomočjo mejkapa, pričeske in oblek prelevila v odlični kopiji resničnih oseb.

A kljub temu so se našli nekateri, ki jim preobrazba ni všeč. Med njimi je tudi Pamela Anderson, ki je celotno miniserijo Pam & Tommy – ta se bo osredotočala na razvpiti posnetek seksa, ki so ga igralki in rockerju ukradli in je nato prišel v javnost – označila za poceni kopijo. 

Britanski The Sun navaja vir blizu Andersonove, ki pravi, da 53-letna zvezdnica seriji ne namerava posvečati pozornosti. "Nima namena gledati te grozne serije. Nikoli ni niti slišala za igralca, ki ju bosta igrala, in je niti ne zanimata." Tabloid ob tem še dodaja, da tako meni vsa Pamelina družina, ki se jim serija zdi "naravnost smešna".

Sebastian Stan in Lily James bosta v novi seriji igrala Pamelo Anderson in Tommyja Leeja. | Foto: Instagram/Guliverimage/AP Sebastian Stan in Lily James bosta v novi seriji igrala Pamelo Anderson in Tommyja Leeja. Foto: Instagram/Guliverimage/AP

"Nočem več govoriti o svoji vagini ali svojem seksu"

Govori se, da naj bi producenti pred začetkom snemanja pristopili k Pameli in jo povabili k sodelovanju, a je odklonila, češ da ji ni všeč, da se tako poglabljajo v ukradeni posnetek seksa. Tega je Tommyju in Pameli iz njunega doma ukradel Rand Gauthier in ga kasneje prodal, posnetek pa je nato hitro pristal na spletu, kjer si ga je ogledalo na milijone ljudi. Gauthierja bo v seriji upodabljal igralec in producent Seth Rogen.

Pamela in Tommy sta kasneje tožila distributerja posnetka, s katerim sta na sodišču sklenila zaupno poravnavo, a je posnetek vseeno prišel v javnost. Leta 2015 je Pamela razkrila, da si posnetka nikoli ni ogledala, na račun njega pa ni zaslužila niti dolarja. "Šlo je za ukradeno lastnino, na sodišču smo se dogovorili, da se to konča." A igralka kasneje ni več imela volje za ponovni sodni boj, saj je bila sita "pohotnih in čudnih odvetnikov". "Nočem več govoriti o svoji vagini ali svojem seksu," je še dejala takrat. 

Pamela Anderson in Tommy Lee sta se poročila februarja 1995, le okoli 96 ur oziroma štiri dni po tem, ko sta se spoznala. Ločila sta se leta 1998. | Foto: Reuters Pamela Anderson in Tommy Lee sta se poročila februarja 1995, le okoli 96 ur oziroma štiri dni po tem, ko sta se spoznala. Ločila sta se leta 1998. Foto: Reuters

Lily spet pokazala, da je kopija Pamele

Medtem pa so družbena omrežja preplavile nove fotografije s snemanja serije Pam & Tommy, na katerih je ponovno razvidna podobnost med Lily in Pamelo. Na njih 32-letna britanska igralka nosi znamenite enodelne rdeče kopalke, ki poudarjajo njene dolge noge in bujen dekolte. 

Ob tem so se spet pojavile primerjave med zvezdnicama, ki so že preplavile Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sin Doblaje (@sin_doblaje)

Miniserijo, ki bo imela osem epizod, so začeli snemati aprila, datum premiere pa še ni znan. 

Pam & Tommy
Trendi Igralko preobrazili v Pamelo Anderson, podobnost je neverjetna #foto
Pamela Anderson, Tommy Lee
Trendi Prihaja serija o Pameli Anderson, Tommyju Leeju in aferi s posnetkom seksa
Ne spreglejte