SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Planet TV prihajata tudi Gorazd Slak in Bojan Traven

3

termometer

Pred tednom dni je Antenna Group imenovala novega generalnega direktorja podjetja Antenna TV SL, ki izdaja televizijski kanal Planet TV. Na Planet TV pa prihajata tudi Bojan Traven in Gorazd Slak.

Po prihodu Marijana Jurenca na mesto generalnega direktorja podjetja Antenna TV SL so na Planet TV sporočili, da je Bojan Traven postal novi direktor informativnega programa in športa na Planet TV, Gorazd Slak pa prevzema mesto programskega direktorja.

Bojan Traven je slovenski javnosti poznan kot nekdanji novinar in urednik na Pro Plus in RTV Slovenija. Sodeloval je pri ustvarjanju oddaje Trenja, Pogledi Slovenije, bil je tudi soavtor in odgovorni urednik oddaje Svet na Kanalu A. Bojan je ob imenovanju povedal: "Vesel sem novega izziva, Planet TV ima velik potencial za razvoj. Skupaj z ekipo bomo delali še boljšo televizijo."

Gorazd Slak je nekdanji direktor POP TV in Kanal A, nato ga je poslovna pot vodila na Slovaško, kjer je bil izvršni direktor slovaške televizije Markiza. "Ekipo Planet TV poznam, veselim se sodelovanja, trdega dela in novih uspehov te televizije," je ob imenovanju povedal Gorazd.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin