SiolNET. Trendi Film in TV
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Grediču nocoj začnejo s sajenjem marihuane

2

termometer

Žan v nadaljevanki Ena žlahtna štorija nadaljuje preizkušanje novih poslovnih priložnosti. Tokrat se je odločil za sajenje marihuane.

Potem ko mu prodaja marmelade ni šla najbolje od rok, se je Žan odločil, da bo za preživetje svojega podmladka začel sejati marihuano. Svoj poljedelski projekt je poimenoval Ganđa, d. o. o., kar pa najverjetneje ne bo najbolje vplivalo na stanje v Grediču, kjer inšpektor Zeljnik že dve epizodi ugotavlja, da gre za pravo gojišče kriminala.

Anica, ki je poskrbela, da so se prebivalci Grediča znašli pod drobnogledom policije, je še vedno na begu, po vasi pa se širijo govorice, da je Toni zgorel na naftni ploščadi na Norveškem.

Berto se bo, čeprav si je komaj opomogel po infarktu, po katerem ga je čudežno ozdravil Gušto, očitno podal v odkrit spopad s Hubertom, arheologom in nekdanjim ljubimcem svoje hčerke Eli. Med njegovimi trtami pač ne bo nihče kopal in iskal ostankov oglejskih patriarhov. Zanimivo pa bo videti, ali bo kaj bolje prenesel pogled na nasad marihuane.

Ena žlahtna štorija - napovednik 3. dela 2. sezone

Smiljan še vedno ne verjame, da je Anica res pobegnila, Žan pa začne s svojim poljedelskim projektom Ganđa d.o.o. ... :)Nova sezona Ena žlahtna štorija bo na sporedu nocoj ob 20.00! :)

Posted by Planet TV on Wednesday, 2 September 2015

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin