Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
14. 1. 2012,
18.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Mark Wahlberg

Sobota, 14. 1. 2012, 18.51

8 let

Mark Wahlberg potrdil snemanje filma "Priskledniki"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Lansko leto se je po osmih sezonah končala serija Priskledniki, njen producent, tudi igralec, Mark Wahlberg pa je potrdil govorice o snemanju filma z igralsko zasedbo iz serije.

Že nekaj časa se je ugibalo, ali se pripravlja film, ki bi temeljil na likih serije Priskledniki. Zdaj pa je izvršni producent Mark Wahlberg ugibanja potrdil in povedal, da oboževalce serije čaka ura in pol norije. Wahlberg je še razkril, da se bo snemanje filma pričelo takoj, ko bo scenarij za film končan.

"Najprej moramo napisati scenarij, tega pa že piše ustvarjalec serije Doug Ellin," je povedal 40-letni Wahlberg, ki je potolažil oboževalce serije Priskledniki, da bodo pri filmu sodelovali vsi štirje glavni liki. Tako bomo lahko spet spremljali vsakdanje dogodivščine igralca Vincenta Chasa (Adrien Grier), njegovega prijatelja in menedžerja Erica Murphyja (Kevin Connelly), njegovega brata Johnnyja (Kevin Dillon) in prijatelja Turtla (Jerry Ferrara).

Film bo še boljši kot serija

Wahlberg pa je prepričan, da bo film o štirih prijateljih iz otroštva še boljši kot serija, saj so bile po njegovem mnenju epizode serije prekratke, obljublja pa, da bodo liki v filmu še bolj nori kot sicer. "Nekateri so se pritoževali, da so epizode prekratke, vendar mislim, da njihovih pritožb ne bo več, ko bodo gledali uro in pol trajajoči film. V njem bodo namreč fantje spet samo fantje, ki se bodo znebili svojih deklet in se prepustili toku," je še razkril Mark Wahlberg.

Serija Priskledniki se je končala lanskega septembra po osmih letih uspešnega predvajanja, v seriji pa so nastopile številne slavne osebnosti, med njimi tudi Kanye West, Christina Aguilera, Jessica Alba, Eminem, 50 Cent, Dennis Hopper in Matt Damon.

Ne spreglejte