SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Ladies (Chick Flick) Night v Cineplexxu Maribor

Oglasno sporočilo

50 odtenkov teme navdušilo obiskovalke Cineplexxa.

Maribor, 9. februar 2017 – Včeraj zvečer je bil v Cineplexxih po vsej Sloveniji pravi Chick Flick.
Dvorane so bile v razprodane in drugo poglavje svetovnega fenomena Petdesetih odtenkov teme (Fifty Shades Darker) je bila odlična izbira za obisk kina s prijateljicami.
V mariborskem Cineplexxu sta si Nika Čukur ter pevka Alenka Kolman film ogledali s prijateljico. Kaj prinaša nadaljevanje Petdesetih odtenkov sive, je preveril tudi modni oblikovalec David Hojnik.

Nika Čukur s prijateljico in David Hojnik Nika Čukur s prijateljico in David Hojnik

Pevka Alenka Kolman s prijateljico Pevka Alenka Kolman s prijateljico

Gledalke so se razveselile svežega izvoda revije Lady ter osvežilne Radenske Beauty. Za dobro vzdušje pred filmom je poskrbela moderatorka Ana Praznik, ki je z žrebom razveselila tri srečnice, ki so prejele darilni paket Radgonskih goric. Ženska zabava se je ob kozarcu osvežilne in sladke penine iz Radgonskih goric ter okusnem finger foodu, za katerega je poskrbel catering MihaChef (Miha Hauptman in Nejc Mastnak), nadaljevala še dolgo po ogledu filma.

Moderatorka Ana Praznik Moderatorka Ana Praznik

Pogostitev na dogodku Ladies Night v Mariboru Pogostitev na dogodku Ladies Night v Mariboru

Petdesetih odtenkov teme v vseh Cineplexxovih kinih od 9. februarja. Na posebnih Valentinovih projekcijah bosta za popolno romantično kinodoživetje v dvoje poskrbela vrtnica ter čokoladna pralina Lindor.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin