Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 12. 2018,
15.55

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,96

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Epic Drama dramska serija zgodovina

Nedelja, 30. 12. 2018, 15.55

4 leta, 6 mesecev

Januar na Epic Drama

Ko mož vse svoje skrivnosti odnese s seboj v grob

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,96
Januar na Epic Drama | Pravkar ovdovela Alison, glavna junakinja tridelne serije Gospa Wilson, hrepeni po resnici, medtem pa njena odkritja ogrožajo njen skrbno oblikovani svet. | Foto All3Media

Pravkar ovdovela Alison, glavna junakinja tridelne serije Gospa Wilson, hrepeni po resnici, medtem pa njena odkritja ogrožajo njen skrbno oblikovani svet.

Foto: All3Media

Na TV-programu Epic Drama domujejo najboljše in najbolj epske zgodovinske dramske serije. Preverite, katere vrhunske vsebine bomo na njem lahko spremljali januarja.

Uspeh
Trendi V videoteki DKino vas čaka božično darilo – prva epizoda nove HBO-jeve serije Uspeh! #video #foto
Jamestown

Januar na Epic Drama | Foto:

Igralska zasedba in snemalna ekipa serije Jamestown je bila nominirana za sedem baft in dve tudi prejela, vrh ledene gore pa predstavljata še prejet emmy in nominacija za to nagrado.

Januar na Epic Drama | Foto: Virginija leta 1619: britanska kolonija Jamestown se, tako se vsaj zdi, nahaja na robu sveta. Dvanajst let je tam živelo izključno moško prebivalstvo, zdaj pa naselbina doživi pretres ob prihodu prvih žensk v to čudovito divjino.

Med njimi so tudi Alice, Verity in Jocelyn. Prepletajoče se zgodbe spremljajo te hrupne nove prišleke, ki povzročijo takojšne posledice v svetu ljubezni, poželenja, moči in preživetja.

Ko ljubezenski trikotniki, ostra rivalstva in velika tekmovalnost povzročijo nasprotja med prebivalci, se morajo ti zanesti na skupno odločno voljo po preživetju in uspešnem življenju.

Silvestrski filmski maraton
Trendi Spektakularen silvestrski filmski maraton #video #foto
Gospa Wilson

Premierno od ponedeljka, 28. januarja, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 3 x 60 min. │ Foto: All3Media

 | Foto: Premierno od ponedeljka, 28. januarja, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 3 x 60 min. │ Foto: All3Media

Ta ganljiva drama v treh delih je zasnovana po navdihu spominov Alison Wilson, babice igralke in dobitnice zlatega globusa Ruth Wilson, ter del Tima Crooka o Alexandru Wilsonu.

Januar na Epic Drama | Foto: Leto 1963. Alison Wilson ob prihodu domov najde svojega moža Alexandra mrtvega. Kmalu zatem se na njenih vratih nepričakovano pojavi ženska, ki se izdaja za Alecovo "resnično ženo".

Alison se poda na raziskovalno misijo, da bi odkrila, kdo je bil v resnici njen mož, toda hitro postane jasno, da je Alec svoje skrivnosti – od njune romance v času vojne, ko je delal za tajno službo, do skrivnostnega obdobja v Indiji – odnesel v grob.

Alison hrepeni po resnici, medtem pa njena odkritja ogrožajo njen skrbno oblikovani svet.

Spoznajte izjemno kulturo ameriškega severozahoda
Trendi Spoznajte izjemno kulturo ameriškega severozahoda
Lightfields

Premierno od ponedeljka, 21. januarja, ob 22. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 5 x 60 min. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Premierno od ponedeljka, 21. januarja, ob 22. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 5 x 60 min. │ Foto: ITV Global

Številni člani igralske zasedbe serije so nastopili v drugih uspešnicah programa Epic Drama, kot so Endeavour, Borgia, Murdochove skrivnosti in Mušketirji, režiser Damon Thomas pa je najbolj znan po svojem delu pri serijah Penny Dreadful, Ubij Eve in Mularija.

Januar na Epic Drama | Foto: Leta 1944 se mlada evakuiranka pridruži družini Felwood na kmetiji Lightfields, da bi po svojih močeh pomagala med vojno.

Po tragediji je bila hiša zapuščena, njena zgodovina pa je počasi zbledela iz spomina. Skozi leta vsi, ki živijo v Lightfieldsu, čutijo žalost skrivnostnega duha.

Vprašanja ostanejo neodgovorjena, resnica ostane prikrita in pravici ni zadoščeno, dokler se nekega dne ne vrne družina Felwood.

Januar na Viasat Explore
Trendi Puščavski masaker vozil
Endeavour

Premierno od petka, 11. januarja, ob 21. uri. │ Sezona: 5. │ Št. epizod: 5 x 60 min. │ Foto: ITV Global

 | Foto: Premierno od petka, 11. januarja, ob 21. uri. │ Sezona: 5. │ Št. epizod: 5 x 60 min. │ Foto: ITV Global

Peta sezona serije Endeavour se je izkazala za eno najbolje ocenjenih sezon doslej, pri čemer so si posebno pohvalo prislužili pisci scenarija in igralski nastopi glavnih igralcev Shauna Evansa in Rogerja Allama.

Poletje ljubezni iz leta 1967 je le še bled spomin. Temni oblaki se zgrinjajo tako doma kot na tujem, ko se po skoraj 100 letih Januar na Epic Drama | Foto: konča zgodovina oxfordske policije.

Dogajanje pete sezone je postavljeno v leto 1968, ko Morse končno opravi izpite za narednika, oxfordska policija pa se združi v policijsko enoto Thames Valley, kar povzroči negotovost pri vseh v Cowleyju.

Kljub vrnitvi Joan Thursday v Oxford ostaja veliko nerazrešenega glede njenega izginotja leto prej in Endeavourjeve nepričakovane snubitve.

Kuha se huda nevihta, ki bi utegnila razdejati tako poklicna kot zasebna življenja detektiva narednika Endeavourja Morsa in oxfordskih policistov.

Januar na Viasat Nature
Trendi Skrivnostni svet tiranozavra #foto

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte