SiolNET. Trendi Film in TV
0,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Johnny Depp na Madžarskem snema nov film #video

0,29

termometer

Johnny Depp |  | Foto: Guliverimage
Foto: Guliverimage

Ameriški zvezdnik Johnny Depp svoj najnovejši film snema v Budimpešti.

Johnny Depp se je 25 let po filmu Pogumni (The Brave), svojem režiserskem prvencu, spet lotil filmske režije. Tokrat snema film Modi o italijanskem umetniku Amadeu Modiglianiju, razvpitem slikarju in kiparju, ki je ustvarjal predvsem v Franciji in tam zaslovel s prelomnim modernim slogom portretov in aktov. Živel je težko življenje, zaznamovano z alkoholom in finančnimi težavami, in leta 1920, pri 35 letih, umrl za tuberkuloznim meningitisom.

Depp svoj novi film snema v Budimpešti, kjer so ga ujeli med razlaganjem enega od prizorov:

Modiglianija v Deppovem filmu igra italijanski igralec Riccardo Scamarcio. Italijanska igralka Luisa Ranieri medtem igra Rosalie, lastnico italijanske kavarne v Parizu, ki je bila ena od Modiglianijevih modelov, zanj pa je ob neprestanih težavah z alkoholom in financami tudi ves čas skrbela.

V filmu igra tudi Al Pacino, ki mu je Depp dodelil vlogo mednarodnega zbiratelja umetnin Maurica Gangnata, igralsko zasedbo sestavljajo še Antonia Desplat, Stephen Graham, Bruno Gouery, Ryan McParland, Benjamin Lavernhe in Sally Phillips.

Oglejte si še:

Jenna Ortega, Johnny Depp Trendi Mlada igralka o govoricah, da je v zvezi s 40 let starejšim Deppom Johnny Depp Trendi Pirat, rocker in upornik Johnny Depp dopolnil 60 let Johnny Depp Trendi Sedemminutne ovacije za Deppa, ki je bil na robu solz #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin