Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 1. 2016,
13.08

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Milijarde Paul Giamatti Damian Lewis serija Pickbox SiOL TV

Ponedeljek, 25. 1. 2016, 13.08

8 let

Denar je sveta vladar, najmočnejša valuta pa je vpliv

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Danes si boste lahko na Pickboxu na SiOL TV ogledali drugi del napete serije o denarju, vplivu in ugledu, v kateri si nasproti stojita Paul Giamatti in Damian Lewis.

V seriji Milijarde (Billions) spremljamo Paula Giamattija, ki igra bistrega in sposobnega odvetnika Chucka Rhoadsa, in Damiana Lewisa, ki igra kralja finančnega trga Bobbyja Axelroda.

Če vam je bil všeč Nicholas Brody – lik, ki ga je Lewis igral v seriji Domovina –, bi vam moral biti všeč tudi Bobby, ki se na začetku serije predstavi kot baraba, a se bo njegova podoba skozi serijo morda spremenila.

"Mislim, da je predsodek, da je Bobby podlež. Serija je bolj antropološki pogled na vedenje bogatih in vplivnih. Tem ljudem se ni treba odločati o svojem moralnem pogledu na svet, če tega nočejo storiti. Chuck in Bobby morda samo tekmujeta drug z drugim kot težkokategornika, kar se lahko vleče dve, tri sezone. To je dovolj za zgodbo, gledalcem pa se ni treba takoj odločiti, na čigavi strani so," je o svoji vlogi povedal igralec Damian Lewis.

Stranski igralci v svetu lažne morale in manipulacij K odličnosti serije pa ne pripomoreta samo glavna (in večkrat nagrajena) igralca, ampak tudi stranski: Malin Akerman (Mična sveža žena) igra Bobbyjevo ženo, Maggie Siff (Sinovi anarhije) ženo odvetnika Chucka, Toby Leonard Moore (Daredevil) upodablja Chuckovo desno roko in deloholika, David Costabile (Suits) pa človeka, ki mu Bobby zaupa.

Drugo epizodo serije Milijarde, ki vas bo popeljala v svet lažne morale in manipulacij, si boste lahko v videoteki Pickbox na SiOL TV premierno lahko ogledali samo 24 ur za gledalci v ZDA, to je danes ob 21. uri.

Ne spreglejte