Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 2. 2014,
20.15

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Scarlett Johansson nadaljevanje film

Četrtek, 13. 2. 2014, 20.15

2 leti, 6 mesecev

Črna vdova bo imela pomembno vlogo v Maščevalcih 2

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Aprila v kinematografe prihaja nadaljevanje Stotnika Amerike (Captain America: The Winter Soldier) in v njem bomo videli veliko akcije s trenutno edino filmsko Maščevalko, Črno vdovo.

Ne dvomimo o tem, da bo igralka Scarlett Johansson z likom v črno usnje odete smrtonosne agentke že v tretje poskrbela za precej strahu med mačoidnimi kolegi na eni in zločinci na drugi strani. Seveda ji bo ob strani stal Stotnik Amerika v podobi Chrisa Evansa.

V primerjavi s sicer opazno, a ne tako veliko vlogo v prvem delu Maščevalcev (The Avengers) pa naj bi ji po besedah režiserja Jossa Whedona v drugem delu Maščevalcev, Ultronovi dobi (The Avengers: Age of Ultron) pripadla ena od osrednjih vlog, saj bomo dobili vpogled v preteklost lika Nathashe Romanoff oziroma Črne vdove.

Marvelov predsednik Kevin Feige je za Total Film povedal: "Izvemo kar precej informacij o njeni preteklosti, od kod izvira in kako postane del ekipe Maščevalcev." A to ni vse. Feige je namreč priznal, da postopno že razvijajo oziroma imajo v mislih film s Črno vdovo v naslovni vlogi.

Govori se tudi, da naj bi svoj film dobila organizacija S.H.I.E.L.D., v njem pa bi izvedeli več o njenem vodji Nicku Furyju (Samuel L. Jackson) in njegovi ekipi, ki, kako prikladno, vključuje tudi oba nosilna agenta, Clinta Bartona (Jeremy Renner) in Natasho Romanoff.

Po Feigovih besedah naj bi bila zgodba Stotnika Amerike 2 zanimiv uvod v Ultronovo dobo: "S Stotnikom Amerike 2 smo želeli spremeniti dinamiko Marvelovega kinematografskega vesolja. Konec filma se zelo razlikuje od njegovega začetka. Zato bo tudi, ko se soočimo z Maščevalci v Ultronovi dobi, tisti znani občutek domačnosti precej drugačen, kot pa je bil ob koncu prvega dela Maščevalcev."

Vendar pa imejte v mislih, da bo še pred 1. majem 2015, ko bo Ultronova doba doživela premiero, Marvelov filmski svet avgusta letos bogatejši za še eno skupino superjunakov, Varuhe galaksije (Guardians of the Galaxy). Karkoli bodo zakuhali v vesolju ali na Zemlji, bodo njihova dejanja nekako vplivala na potek zgodbe v Ultronovi dobi. Kako se bodo Varuhi galaksije odrezali, bo mogoče videti že prihodnji teden, ko je napovedana premiera prvega uradnega napovednika.

Ne spreglejte