SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Clooney v igralski pokoj, ker se noče postarati na filmu

0

termometer

George Clooney je namignil, da se bo morda kmalu upokojil kot igralec, saj noče, da bi bilo njegovo staranje posneto v filmih.

Življenje pred kamerami ni neizprosno samo do žensk, temveč očitno vedno bolj tudi do moških. Tako vsaj meni George Clooney, ki je za BBC povedal, da je tudi zanj vedno manj primernih vlog v Hollywoodu.

Čeprav šarmantni zvezdnik, ki velja za enega najbolj čednih igralcev v Hollywoodu, letos nastopa v dveh filmih, v Hail, Caesar bratov Coen in filmu Money Monster, je z naborom igralskih možnosti nezadovoljen.

Ne moreš vsega življenja preživeti pred kamerami "Mislim, da nihče zares noče videti, kako se staraš," je bil iskren Clooney, ki se zaveda, da je položaj bistveno slabši za igralke. "Na neki točki se zaveš, da ne moreš vsega življenja preživeti pred kamerami," je dejal. Clooney se bo zato najverjetneje vrnil k svoji stari ljubezni, režiji. Prvič se je kot režiser pod film podpisal leta 2002, ko je posnel Izpovedi nevarnega uma, režiral pa je tudi filme Lahko noč in srečno, Marčeve ide ter Varuhi zapuščine.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin