Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 10. 2018,
8.40

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Velux

Natisni članek

aplikacija advertorial Velux mansarda

Ponedeljek, 22. 10. 2018, 8.40

2 meseca, 3 tedne

Uredite si stanovanje v mansardi s pomočjo sodobne tehnologije

Vsebino omogoča Velux
Velux

Si urejate stanovanje oziroma, še bolj konkretno, si urejate mansardo? Na voljo sta dve aplikaciji, ki vam bosta pomagali pri odločitvah in iskanju idej.

Ko se odločamo o urejanju mansarde, se najprej znajdemo pred številnimi vprašanji in dilemami, na katere boste odgovore našli v dveh praktičnih in preprostih aplikacijah.

Kako je videti prostor, če pustim del strešne konstrukcije viden?

Imamo nizek parapetni zid. Bo mansarda dovolj prostorna za štiričlansko družino?

Ne predstavljam si, kako bi bilo, če ne bi naredili stropa v mansardi, ampak pustili odprto do špice.

Kam postaviti kuhinjske elemente v mansardi?

Odprta vrata mansard

Obiskali smo lastnike mansard po Sloveniji in naredili fotografije v 360-stopinjski tehniki. Na voljo so vam prek posebne aplikacije za telefone ali na spletni strani www.mansarda.si

Sprehodite se po prostorih ali pa pod oznako i poiščite posebne nasvete. Za še bolj realen sprehod pa lahko naročite brezplačna VR-očala

Velux | Foto:

Sami izrišite svojo mansardo

S preprosto aplikacijo za pametne telefone se oblikuje posamezen prostor in hkrati vizualizira pravi učinek dnevne svetlobe. Rezultat izrisa je simulacija prostora s pohištvom in okni v 360-stopinjski tehnologiji. Izris prejmete na svoj telefon in tudi ta aplikacija ponuja možnost ogleda s pomočjo 3D-očal. Aplikacija je narejena z namenom, da uporabnik dodaja in odvzema okna v prostoru ter si tako lažje predstavlja, kaj posamezno okno pomeni za prostor. Vse to z namenom narediti prijetne in svetle bivalne prostore z dovolj naravne svetlobe. Kajti naravna svetloba je ključna za naše zdravje in delovanje. Aplikacijo pod imenom MyDaylight poiščite v AppStoru ali v trgovini GooglePlay in si jo prenesite. Nato samo sledite posameznim korakom. Nad rezultatom boste navdušeni.

Opisa obeh aplikaciji najdete TUKAJ. Obe aplikaciji sta na voljo v slovenskem jeziku.

 

 

Ne spreglejte