Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 12. 2017,
9.37

Osveženo pred

2 meseca

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

Telekom Slovenije obdarovanje prazniki prazniki advertorial

Ponedeljek, 18. 12. 2017, 9.37

2 meseca

Modra darila, s katerimi boste razveselili svojega partnerja

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Preskočite čakalne vrste v trgovinah in letos kupujte modro. Za vas smo pripravili enajst izvrstnih predlogov za praznično obdarovanje, s katerimi boste nedvomno poželi velik uspeh in topel objem zadovoljstva.

par, božič, prazniki | Foto: Čarobnost prazničnega obdarovanja se začne z lepo mislijo in željo, da nekomu omogočimo malo tiste očarljive in romantične pravljice, ki jo lahko doživimo samo decembra.

S posebnimi trenutki in predvsem s časom, ki si ga vzamemo za kakšen romantičen pobeg v dvoje, lahko ustvarimo neprecenljive trenutke, ki se nam bodo za dolgo vtisnili v spomin. Izbira pravega darila je lahko samo še pika na i nepozabnemu decembru.

Nepozabna darila, ki bodo požela pravi uspeh

Praznično obdarovanje mora temeljiti na modrih odločitvah, ne na zapravljanju časa po trgovinah. Izbirajte modro kar iz naslanjača in svoj dragoceni čas raje porabite za druženje.

Decembra imate vedno dober izgovor, da obiščete tiste, ki ste jih čez leto bolj redko videli, ali da si privoščite kakšen dodaten romantični trenutek. Ustvarite si čarobnost, s katero boste tudi sami začeli spet verjeti v Božička.

par, božič, prazniki | Foto:


Top 6 daril zanjo


Ne bodite impulzivni, ampak kupujte premišljeno. Prebrskajte po E-trgovini Telekoma Slovenije in izberite tisto darilo, za katero veste, da najbolj odraža njeno osebnost, ali pa takšno, o katerem sanja že nekaj časa, pa si ga do zdaj nikakor ni mogla privoščiti.

canon telekom | Foto: 1. Fotoaparat

To je idealno darilo za vse avanturistke in za vse tiste ženske, ki svoje spomine rade ovekovečijo v lepih fotografijah. Je darilo, s katerim bosta lahko ustvarjala nove spomine skupaj, ali pa popolna izbira za njen hobi.

 

 

scetka telekom | Foto: 2. Električna zobna ščetka

S takšnim darilom boste slavili njen hollywoodski nasmeh in jo nagradili s pripomočkom, ki ji bo zarisal nasmeh v slogu večne Julie Roberts. Izvrstna zobna ščetka za izvrstno žensko.

 

 

 

 

 

garmin telekom | Foto: 3. Garmin

Da bo vedno našla pot do vašega srca … Z navigacijsko napravo ne bo nikoli odšla v svet izgubljena in bo vedno prišla na pravi zmenek. Tudi k vam.

 

samsung telekom | Foto: 4. Samsung Galaxy Tab E

Popolno darilo za vse, ki tablice še nimajo ali imajo doma že staro in počasno različico, ki je praktično že neuporabna. Tablica je idealna za poslovne ženske in vse tiste, ki so vedno rade v stiku z naprednimi tehnologijami.

 

 

 

 

 

samsung telekom | Foto: 5. Športna zapestnica

Za vse aktivne ženske, ki se zelo rade ukvarjajo s športom, in ne nazadnje tudi za tiste, ki so si z novim letom zadale, da bodo v svoj vsakdan vpeljale več športnih aktivnosti.

 

roomba telekom | Foto: 6. Roomba

Prava izbira za vse sodobne ženske, ki se vsak dan rade vračajo v brezskrbno urejeno stanovanje. In ker cenite njen čas, ji boste podarili pametni sesalnik, ki bo vse opravil sami, vidva pa bosta lahko več časa preživela v dvoje. Pametna Roomba bo postala vajina nova prijateljica, ki jo bosta lahko upravljala kar na daljavo prek mobilne aplikacije.

 

darila božič | Foto:


Top 5 daril zanj


Moški imajo radi modra darila, ki so predvsem praktična. Z darili jim morate sporočiti, da jih resnično poznate in da cenite tudi kakšno njihovo obsesijo – pa čeprav je na prvi pogled še tako otročja.

brivnik | Foto: 1. Brivnik

Top darilo za moškega, ki ceni brezhibno urejenost, tudi na poslovni poti, ko ni časa za britvico. Lahko pa je darilo tudi hudomušni namig, da si želite, da bi bila v letu 2018 njegova koža na obrazu bolj gladka.

 

ura telekom | Foto: 2. Pametna ura

Za vse ljubitelje najrazličnejših tehnoloških pripomočkov in za vse moške, ki z navadno uro s kazalci ne bi vedeli, kaj početi. Če pri svojih pripomočkih vedno išče multifunkcionalnost, je pametna ura najboljša izbira.

 

samsung telekom | Foto: 3. Televizor

Da bo vajina izkušnja na udobnem naslanjaču še bolj doživeta, potrebujete boljši in večji televizor. Vajina filmska izkušnja bo še bolj intenzivna, vajini najljubši filmski junaki pa še bolj resnični.

 

 

sphero | Foto: 4. Sphero

To ni igrača, ampak novi robotski spremljevalec, ki bo navdušil vse večne otroke in tudi tiste moške, ki sanjajo o robotih ter uživajo v znanstvenofantastičnih filmih. Novi družinski član bo prava popestritev v vajinem vsakdanu.

 

prenosnik | Foto: 5. Prenosnik

Izberite to darilo, če veste, da ga vaš dragi resnično potrebuje – za posel ali prosti čas. Prenosnik je vedno prava izbira za dinamične moške, ki iščejo udoben stik s spletom, tudi na poti, letališču ali v hotelski sobi. In seveda za vse tiste, ki želijo nekaj službenih obveznosti na hitro opraviti kar s kavča.

 

Po darilo na splet

Kaj ko bi vsa darila letos kupili na enem mestu – preprosto, modro in z le nekaj kliki?

Preverite bogato ponudbo v E-trgovini Telekoma Slovenije in si pričarajte resnično modre praznike. Omogočajo vam plačilo na obroke in brezplačno dostavo.

 

Ne spreglejte