Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 2. 2019,
10.48

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,68

5

Natisni članek

dom oprema dekoracija Kylie Jenner Kris Jenner Kardashian

Sreda, 6. 2. 2019, 10.48

5 let, 2 meseca

Kylie Jenner odprla vrata svojega 13 milijonov vrednega domovanja #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,68

5

Kylie Jenner | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Priznana izdaja ameriške revije Architectural Digest je včeraj javnosti predstavila marčevsko naslovnico, ki jo bosta letos krasili najstarejša pripadnica Kardashian-Jenner klana, samooklicana mamager (besedna skovanka iz mame in manager) Kris Jenner in njena najmlajša hčerka Kylie Jenner. V preteklosti je revija že sodelovala z njenima sestrama Kourtney in Khloe. 

Kris Jenner
Trendi Kako je videti garderobna "omara" Kris Jenner #video

Kljub rosnim letom ne gre spregledati dejstva, da je Kylie Jenner spretna podjetnica. Njeno kozmetično podjetje naj bi bilo po podatkih revije Forbs ocenjeno na vrtoglavih 900 milijonov dolarjev (približno 780 milijonov evrov), svoje zaslužke pa že od svojega 17. leta pridno veča tudi z nakupom in prodajo nepremičnin. 

Prvo hišo kupila, ko še ni bila polnoletna

Svojo prvo hišo, ki se je nahajala v neposredni bližini domov sester Kourtney in Khloe, je kupila leta 2015, ko še ni bila niti polnoletna. Po navedbah spletne strani Thisisinsider je zanjo odštela nekaj več kot 2,7 milijona dolarjev (približno 2,3 milijona evrov). Dve leti kasneje je z njeno prodajo zaslužila nekaj več kot 450 tisoč dolarjev (395 tisoč evrov).  

Slika je simbolična. | Foto: Getty Images Slika je simbolična. Foto: Getty Images

Še v času, ko si je lastila prvi dom, je maja 2016 kupila še eno nepremičnino, za katero je odštela 6,03 milijona dolarjev (približno 5,7 milijona evrov). Lani je z njeno prodajo imela dobiček okoli 700 tisoč dolarjev (približno 615 tisoč evrov). Danes je Jennerjeva lastnica dveh nepremičnin, njuna skupna vrednost pa presega več kot 25 milijonov dolarjev (21 milijonov evrov).

Za ogled notranjosti hiše in premikanje slik, kliknite s levim klikom na desno puščico: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Trenutno skupaj s fantom in očetom njene enoletne hčerke Travisom Scottom živi v hiši, ki se nahaja na območju Hidden Hills v Kaliforniji. Ravno to domovanje pa se je odločila pokazati tudi širšemu občinstvu.

Čeprav je stalna članica resničnostnega šova Keeping up with the Kardashian (V koraku z družino Kardashian), gledalci le redkokdaj dobijo vpogled v njeno zasebno življenje, razen če se sama odloči za objavo na spletnem omrežju Instagram, kjer se velikokrat rada pohvali svojim 125 milijonom sledilcem. 

Obožuje rožnato barvo

Za revijo je spregovorila o sodelovanju z britanskim notranjim oblikovalcem Martynom Lawerenceom Bullardom, ki je v preteklosti pomagal snovati sanjska domovanja številnim hollywoodskim zvezdnikom. Med najbolj znanimi strankami so bili Christina Aguilera, Tommy Hilfiger, Cher in Eva Mendez, pomagal pa je tudi pri oblikovanju londonskega butika čevljarskega mogotca Jimmyja Chooja.

Kylie Jenner | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

"Martynu sem povedala, da želim v svojem domu sveže in zabavno vzdušje. Uporaba barv je bila ključna. Ker obožujem rožnato, sem jo zato hotela v izobilju," je povedala Jennerjeva v intervjuju.

"Na vrhu seznama zahtev je bila funkcionalnost. Garderobna soba in lepotilnica (glam room, op. p.) sta zelo pomembni, zato je bilo nujno, da te ustrezajo specifičnim izdelkom in oblekam, ki jih imam. Veliko časa preživim v teh dveh sobah, zato morata biti popolni."

Kylie Jenner | Foto: Youtube/Kylie Jenner Foto: Youtube/Kylie Jenner

Dekorativno mešanico njen oblikovalec opisuje kot "glamurozno, vendar vabljivo. Kylie rada gosti prijatelje, zato ni stvari v hiši, ki bi bila tako neprecenljiva, da se na njej ne more sedeti, stati, skakati in ne nazadnje plesati."

Prejšnja domovanja v temnejših odtenkih

"Vsa moja prejšnja domovanja so bila temnejša, pri tem pa sem želela iti korak dlje, zato je veliko barvnih odtenkov in različnih tekstur. Moj dom res odraža mojo osebnost," je povedala v intervjuju. Čeprav se je že večkrat selila, pa pravi, da v tem domu ni niti ene stvari ali pohištvenega kosa iz prejšnjih domov. 

Kylie Jenner | Foto: Instagram/Getty Images Foto: Instagram/Getty Images

"Zame je najljubši del hiše moja spalnica. Sobi, v katerih preživim največ časa, pa sta lepotilnica in seveda moja pisarna, kjer skoraj vsak dan potekajo večurni sestanki za moje kozmetično podjetje," razlaga. 

Njeni mami je v hiši najmlajše hčerke najljubša dnevna soba, saj je po njenih besedah udobna in odeta v barvne odtenke, ki so njej zelo ljubi. Poleg tega ima še kamin, brez katerega ne gre. 

Katere nepremičnine Kylie nikoli ne bi kupila

Sama pravi, da nikoli ne bi kupila hiše, ki ima namesto sten okna. "V takšnih hišah mi je zelo neprijetno." Svoj okus oziroma stil bi opisala kot zelo ženstven in moderen, zato sta tem načelom z oblikovalcem Bullardom poskušala v čim večji meri tudi slediti. 

velika okna | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

"Kylie čuti globoko povezavo do Marilyn Monroe, zato smo nad njenim stopniščem postavili niz Warholovih slavnih portretov pokojne igralke. Na splošno smo izbirali umetniška dela, ki so primerna za mlado žensko zbirateljico. Prav vsak element v hiši odseva njeno osebnost," razlaga oblikovalec.

Kylie Jenner
Trendi Kylie Jenner pokazala svojo razkošno omaro s torbicami #video
Kylie Jenner
Trendi Kylie Jenner je morala prvo mesto najbolj všečkane fotografije predati - jajcu
Ne spreglejte