SiolNET. Trendi
2,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendi

Damjan Murko: Zasačen, ko je prejeto darilo podaril naprej #video

2,37

termometer

Pevec Damjan Murko, znan tudi kot štajerski slavček, je prvi in še vedno eden od najboljših samopromotorjev pri nas. Ob okraševanju smrečice nas je lani popeljal v svoj svet. Razkril je, kateri trač ga je najbolj nasmejal, kaj imata pri njem skupnega božič in valentinovo, kdaj in zakaj je ostal skoraj brez trepalnic in kako so go ujeli, ko je prejeto darilo podaril naprej. Seveda pa nam je tudi zapel v svojem slogu. 

"To leto sem si prisegel, da koledarjev ne bo, saj mi je že malce zmanjkalo pravih idej, kaj spet ponuditi. Gre namreč za tradicionalni koledar, ki vsako leto dvigne ogromno prahu. Ko pa sem že pred nekaj meseci začel prejemati elektronska sporočila in naročila, sem se zamislil," nam razkrije Damjan Murko, ki se je tako tudi letos odločil, da svoje oboževalce vendarle razvaja z novim seksi koledarjem za leto 2021. 

damjan murko | Foto: Tibor Golob Foto: Tibor Golob Sicer pa Damjanu in njegovi družini praznični čas pomeni veliko. Vselej ga zato pospremijo s skupnim petjem Svete noči, večerjo, jaslicami in obiskom polnočnice.

damjan murko | Foto: Tibor Golob Foto: Tibor Golob "Letos najverjetneje zaradi epidemije tega ne bo. V času, v katerem živimo, se trudimo, da bi živeli eden z drugim in ne eden mimo drugega, zato z družino tudi veliko skupaj ustvarjamo. Naš dom diši po cimetu, svečkah in ljubezni. Želim, da bi skrivnost božiča ohranili v srcu za zmeraj, vsako leto znova pa sledili čudežu, ki se imenuje mir, upanje in ljubezen za vse ljudi sveta," še pravi Damjan.

fitvip Planet TV Telovadili smo z Damjanom Murkom #intervju #video vip smrekice Trendi Domen Valič o bratu: Vid je bil vedno zunaj zakonov družine #video vip smrečice Trendi Challe Salle: v pričakovanju dojenčka #video

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin