SiolNET.
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Tako bi jo zbil, da bi ji vse polomil"

2

termometer

Dnevi hitre jeze so za Laro menda pozabljeni, zdaj zaupa moči pozitivne energije. A pri vseh žal ni tako ...

Lara je v preteklosti bila velike boje z Leonom, ki jo je rade volje izzival, a zdaj je ubrala drugačno pot. Po napetem prejšnjem tednu se je odločila, da bo raje zaupala moči pozitivnosti.

Matej delal brez pomoči A vsi se žal ne strinjajo z njo, na drugi strani se taktike odvijajo na drugačnem nivoju in glavni cilj je očitno spraviti Mateja ob živce. Pri nalogi mu zato ni pomagal nihče, pa čeprav je imel Denis veliko za povedati čez njegovo delo, hkrati pa so se fantje posmehovali puncam, ki naj ne bi znale držati lopate, čeprav jim prav nihče ni pomagal kopati jarka.

Denis bi šel z Žano na moč, da "jo zdrobi" "Če bi vsak stopil dva koraka nazaj, bi se imeli čisto fajn," ugotavlja Žana, a Leon se očitno ne strinja z njo. V areni bi si najbolj želel srečati prav njo. "Tako bi jo zbil, da bi ji vse polomil," je dejal in dodal, da bi se z njo najraje pomeril prav v igri moči. "Z njo bi šel na moč, da jo zdrobim. Da pojde domov - tja, kamor spada." Strasti so očitno tako razvnete, da na kmetiji ni več prostora za razumno taktiziranje, ampak svojo igro igrajo predvsem živci ...

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin