SiolNET. Sportal Zimski športi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Znane skakalne ekipe, Peterka med dekleti

3

termometer

V prostorih Smučarske zveze Slovenije je zasedal zbor za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo. Primož Peterka pomočnik trenerja ženske ekipe.

Na seji so potrdili sestavo ekip za sezono 2011/12, medtem ko proračuna za omenjeno sezono še niso sprejeli.

Ljubo Jasnič, predsednik zbora in odbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo, je po 4. seji zbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo povedal: ''Seznanili smo se s predlaganim proračunom, sprejeli pa ga nismo. V proračunu ni bilo sprejetih nekaj postavk, ki so jih danes predlagali člani zbora. Te postavke se bodo predstavile na seji izvršnega odbora v ponedeljek, kjer se bomo tudi govorili, kako in kaj, tako da bomo članom zbora proračun lahko dali v potrditev. Druga stvar, za katero smo se dogovorili danes, je ta, da se bo sredi junija sestal izvršni odbor ski-poola nordijskih disciplin. Odbor bo prav tako seznanjen z omenjenim predlogom, sprejel pa bo tudi dokončno odločitev o tem, kako zakrpati luknjo, ki je težka 200.000 evrov,'' ter dodal : ''Sprejeli smo vsa poročila, programe, ekipe, sprejet pa je bil tudi programa Izhodišča organiziranosti strokovnega dela v programu DPNC Kranj s strani Francija Petka.''

Ob tem še dodajmo, da so na tokratni seji Tomaža Verdnika imenovali za strokovnega vodjo za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo, hkrati pa so se člani zbora seznanili še s predlogom, da bi prevzeli tekmovanje za OPA igre v letošnji zimski sezoni.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin