Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 11. 2015,
10.28

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Filip Flisar prazniki prazniki Big Bang Braun brki

Sreda, 18. 11. 2015, 10.28

8 let

Za praznike jim podarite spremembo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Praznično obdarovanje v sebi nosi osebno noto in vzame kar nekaj časa za temeljit premislek, kakšno darilo bi poklonili najbližjim.

Še težje kot moškim je ženskam, saj je pravi izziv izbrati osebno in hkrati uporabno darilo za svoje izbrance. Ideje o tem, kaj bi poklonili svojemu najljubšemu moškemu, lahko zbirate že med letom, ko mimogrede omenijo, kaj si želijo. V nasprotju z ženskami se zdi, da imajo manj potreb po drobnih malenkostih, vendar tudi oni s pričakovanjem v očeh odvijajo njim namenjena darila. Letos lahko nakupe zanje opravite prej kot v zadnjem hipu in se tako izognete stresu ter morebitnim črnim scenarijem, da je izbran izdelek že pošel. Temeljit premislek o tem, kaj moški potrebuje in kakšno simbolno vrednost želite podariti, sta ključna odgovora pri izbiri ustreznih daril.

Izbiri česa ne posvečajo pretirane pozornosti?

Edina stalnica v našem življenju so spremembe in zakaj se ne bi z vašo pomočjo na bolje spreminjali tudi moški jutranji rituali? Ena izmed stvari, ki jim ne posvečajo posebne pozornosti, a je sestavni del njihove toaletne torbice, je brivnik. Dober brivnik jim lahko olajša vsakodnevno nego obraza, najsi bo to britje ali nega brk oziroma brade. Braun je na trg poslal najnovejše brivnike Series 3, ki so v primerjavi s prejšnjimi modeli najhitrejši do zdaj.

Hiter, učinkovit in natančen tudi Filip Flisar

Braunovi brivniki Series 3 poosebljajo tudi lastnosti našega svetovnega prvaka Filipa Flisarja, ki je lastnik najbolj znanih privihanih brkov v Sloveniji. Čeprav zaradi treningov in njegovega aktivnega življenja nima veliko časa za njihovo nego, so brki urejeni ne glede na to, kje se pojavi. Tudi moški so radi urejeni in letošnji december ponuja primerno priložnost, da jim podarite novo podobo in spremembo na bolje.

Izjemno izbiro daril med drugim najdete v Braunovi trgovini v Big Bangu v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani. Nakup Braunovih izdelkov je brez tveganja, saj do 31. 1. velja stodnevno jamstvo za vračilo kupnine, če z nakupom ne bi bili zadovoljni. Več informacij dobite na prodajnem mestu.

Ne spreglejte