SiolNET. Sportal Zimski športi
0,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kaj počnejo slovenski zimski športniki

Plaže zamenjali za potenje v vojski in telovadnici

0,46

termometer

Za slovenske zimske športnike je konec počitnic. Še pred nekaj dnevi so nam na družabnih omrežjih delali skomine iz toplih krajev, zdaj pa se že potijo doma - eni v telovadnici, drugi na vojaškem usposabljanju, tretji pri gradnji doma.

TUMB_Anamarija Lampič Sportal Lampičeva zasluženo uživa, a kakšna bo njena prihodnost? Špela Rogelj na dopustu Sportal Kje na zasluženih dopustih uživajo naši zimski športni junaki?

Družabna omrežja so nam odprla vpogled v vsakdanjik športnikov tudi, ko ti ne trenirajo ali tekmujejo. In naši junaki zime so na Instagramu zelo aktivni.

Anamarija Lampič, Nika Križnar, Tim Mastnak in ostali junaki zime so nam v zadnjih tednih delali skomine z objavami s svojih počitnic v toplih krajih. Zdaj so že v domovini in so pričeli s pripravami na naslednjo sezono. Nika Križnar je tako objavila, kako se v družbi svojega psička Maxa poti v telovadnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Kranjec (@zankranjec)

Tisti, ki so zaposleni v slovenski vojski, pa so bili na vsakoletnem vojaškem usposabljanju. Med njimi Štefan Hadalin, Žan Kranjec, Ana Bucik in Tim Mastnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bucik (@anabucik)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Mastnak™ (@timmastnak)

Na drugačen način je zaposlena Anamarija Lampič, ki se je po vrnitvi iz Mehike in tamkajšnjih peščenih plaž lotila obnove doma.

Anamarija thumb Sportal Šampionka na smučeh sneg zamenjala za tropsko morje Nika Križnar Sportal Križnarjeva pokazala fotografijo, kakršnih na njenem profilu nismo vajeni

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin