Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 10. 2018,
7.54

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,01

2

Natisni članek

Janica Kostelić

Sreda, 24. 10. 2018, 7.54

5 let, 5 mesecev

Hrvaška smučarska kraljica potrdila namigovanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,01

2

Ivica Kostelić | 36-letna Janica Kostelić v začetku prihodnjega leta pričakuje prvorojenca. | Foto Bojan Puhek

36-letna Janica Kostelić v začetku prihodnjega leta pričakuje prvorojenca.

Foto: Bojan Puhek

36-letna Janica Kostelić, ena izmed najboljših alpskih smučark vseh časov, trenutno pa polno zaposlena kot državna sekretarka urada za šport, je za hrvaško revijo Story potrdila, da pričakuje naraščaj.

Nekdanja smučarska kraljica Janica Kostelić, ki je v svoji karieri osvojila šest olimpijskih medalj, od tega štiri zlate, pet naslovov svetovne prvakinje in tri velike kristalne globuse za zmago v skupnem seštevku svetovnega pokala, bo, če bo šlo vse po načrtih, rodila v začetku prihodnjega leta, ko bo tudi sama praznovala.

Petega januarja, ko bo na Sljemenu tekma za svetovni pokal, bo dopolnila 37 let. V pogovoru za hrvaški Story je potrdila še, da pričakuje dečka in da mu bo ime Oskar. To bo še tretji vnuk za Anteja in Marico Kostelić. Tudi Janičin brat Ivica ima dva sinova Ivana in Leona. 

Kostelićeva je zelo navezana tudi na nečaka Ivana in Leona.  | Foto: Getty Images Kostelićeva je zelo navezana tudi na nečaka Ivana in Leona. Foto: Getty Images

Hrvaški mediji namigujejo, da je oče njenega otroka Zagrebčan Zvonimir Barišić, s katerim se je Janica v javnosti prvič pojavila v začetku tega leta.

Kostelićeva je novico potrdila tudi pred prihodom na sejo hrvaške vlade, kjer jo je pričakala večja skupina fotografov. "Samo naj bo živ in zdrav in naj bo srečen s tem, s čimer se bo ukvarjal," je odgovorila na novinarsko vprašanje ali se bo ukvarjal s smučanjem.

Ivica Kostelić
Sportal Hrvaška legenda kritična do sistema: To, kar počnejo, je za smučanje čisti avtogol!

Prvič se s starševsko vlogo spoznavata tudi avstrijski smučar Marcel Hirscher, lastnik kar sedmih velikih kristalnih globusov, ki se mu je v zakonu z ženo Lauro Moisl v začetku oktobra rodil sin, in Tina Maze, ki je februarja letos rodila hčerko Anouk. Kot je povedala v enem od intervjujev za Sportal se v vlogi matere počuti kot sedemmesečni začetnik.

Tina Maze
Trendi Tina Maze: Ničesar ne pogrešam. Niti nimam časa, da bi.

Največje trofeje Janice in Ivice Kostelić so trenutno na razstavi z naslovom Sto let smučarskega kruba Zagreb, ki je do 20. novembra na ogled v Muzeju mesta Zagreb.

Fotogalerija
1 / 16

 

Ne spreglejte