SiolNET. Sportal Zimski športi
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Direktorica in predsednik SZS-ja naj bi se razšla

1

termometer

Kot nam je uspelo izvedeti, naj bi bila zgodba direktorice Barbare Kürner Čad na SZS-ju končana. O tem bo moral odločati še izvršni odbor Smučarske zveze Slovenije, ki se bo sestal prihodnji teden.

Poročali smo, da je IO SZS pretekli teden na osnovi prijave predsednika zveze Primoža Ulage sprožil postopek izredne odpovedi delovnega razmerja direktorice Barbare Kürner Čad. Po koncu burne seje so v sporočilu za javnost zapisali, da je IO pooblastil Ulago, da se z direktorico sestane in razreši nastali položaj. In danes naj bi se Ulaga in Kürner Čadova sestala in dogovorila glede prihodnosti. "Kakor jaz vem, sta se razšla. Imela naj bi razgovor na zahtevo izvršnega odbora in menda sta se dogovorila, da se razideta," je informacije, ki so njemu na voljo, podal predsednik odbora in zbora za skoke in nordijsko kombinacijo Ljubo Jasnič.

Poklicali smo tudi prvega moža Smučarske zveze Slovenije, ki ni želel dati konkretnega odgovora. Dejal je le, da je dobil nalogo izvršnega odbora, da se sestane z direktorico in nato vse potrebno predstavi na seji.

Ta naj bi bila torej naslednji teden. Govori se o sredi ali četrtku. In ker naj bi Barbari Kürner Čad pogodbo predčasno prekinili, naj bi ob slovesu prejela tudi lepo odpravnino.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin