Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 12. 2017,
10.35

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

#zanaše #zanase Štefan Hadalin Ana Bucik

Torek, 19. 12. 2017, 10.35

6 let, 4 mesece

Ana Bucik: Da vidim, kako hitro se jo lahko naučita #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68
Ana Bucik | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Navijaška evforija se stopnjuje. Čeprav so slovenski alpski smučarji v polnem pogonu, ne pozabijo navijati za naše športnike. Tokrat sta se na družbenem omrežju oglasila Ana Bucik, naša najboljša slalomistka, in Štefan Hadalin.

Vedno več slovenskih športnikov prav na poseben način spodbuja naše najboljše športnike. S tem so pokazali, da med njimi vlada prava složnost in prijateljstvo. Spodaj si lahko pogledate ozadje snemanja, kjer so se učili navijaško koreografijo #zanaše.

Končno imamo športniki svojo navijaško koreografijo! 💃🏼🇸🇮 Pa da vidim, kako hitro se jo lahko naučita Zan Kranjec in Špela Rogelj (Fan page) 🌟 #zanaše

Objavil/a Ana Bucik dne 17. december 2017

Koga je nominirala Ana Bucik?

Ana Bucik je pokazala, da ji plesni koraki ne delajo nobenih težav. 24-letna Primorka je prek družbenega omrežja Facebook nominirala še dva športnika, ki se bosta preizkusila v navijaški koreografiji, in tako navijala za naše.

"Končno imamo športniki svojo navijaško koreografijo! Pa da vidim, kako hitro se jo lahko naučita Žan Kranjec in Špela Rogelj," je na svoj Facebook zapisala Ana Bucik, ki se je letos na tekmah svetovnega pokala enkrat že zavihtela med prvo deseterico.

"Meta Hrovat in Martin Čater, verjamem, da vama tale koreografija ne bo delala težav."  | Foto: Sportida "Meta Hrovat in Martin Čater, verjamem, da vama tale koreografija ne bo delala težav." Foto: Sportida

Štefan Hadalin je prepričan, da njegovi kolegi ne bodo imeli težav

Dva svoja kolega je nominiral tudi Štefan Hadalin, ki sta mu v letošnji sezoni uspela dva vidnejša rezultata. Za 22-letnega Vrhničana pravijo, da ima v sebi nekaj več in da lahko od njega še veliko pričakujemo. Štef, kot ga kličejo prijatelji, se je dobro znašel tudi pri navijaškem plesu, zdaj pa je nominiral Meto Hrovat in Martina Čatra.

"Preveri spodnji video in sodeluj v navijaški akciji in plesni koreografiji #ZaNaše Telekom Slovenije. Meta Hrovat in Martin Čater, verjamem, da vama tale koreografija ne bo delala težav," je na svoj profil zapisal Hadalin.

Preveri spodnji video in sodeluj v navijaški akciji in plesni koreografiji #ZaNaše Telekom Slovenije👌🏻🕺🏻 Meta Hrovat in Martin Čater verjamem, da vama tale koreografija ne bo delala težav🕺🏻🤷🏻‍♂️👌🏻😅 #ZaNaše #telekomslovenije

Objavil/a Štefan Hadalin dne 18. december 2017
Ne spreglejte