Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Torek,
30. 1. 2018,
14.37

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80

Natisni članek

Bernard Tomic

Torek, 30. 1. 2018, 14.37

6 let, 3 mesece

Zaradi tenisa je izgubil otroštvo in obžaluje svoje besede

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80
Bernard Tomic | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Avstralski teniški igralec Bernard Tomic je najprej kot mlad igralec navduševal s svojimi igrami, v zadnjem obdobju pa dviguje prah s svojimi izjavami in nešportnimi potezami na teniških igriščih. Tomic kljub temu trdi, da je v resnici čisto dober fant.

Bernard Tomic tokrat s svojimi izjavami znova polni medijske strani. Avstralski igralec je priznal, da obžaluje, da ni imel normalnega otroštva, potem ko se je takrat odločil, da se bo posvetil tenisu. Čeprav je imel v svoji karieri nekaj vidnih uspehov, je priznal, da bi, če bi lahko zavrtel čas nazaj, veliko stvari naredil drugače. "Osemdeset odstotkov stvari, ki sem jih storil v preteklosti, obžalujem."

"Od svojega osmega leta nisem poznal drugega kot tenis." | Foto: Guliverimage/Getty Images "Od svojega osmega leta nisem poznal drugega kot tenis." Foto: Guliverimage/Getty Images Bil sem kot stroj

"Od svojega osmega leta nisem poznal drugega kot tenis. Bil sem kot stroj in treniral s svojim očetom. Dejstvo je, da sploh nisem imel otroštva in zaradi tega sem tudi plačal davek," je v intervju za Sydney Morning Herald povedal Tomic.

"Zadnji turnir, ki ga je odigral, so bile kvalifikacije za OP Avstralije. Sprva je bil presenečen, ko mu avstralska zveza ni ponudila posebnega povabila, zato je moral igrati v kvalifikacijah, kjer je izpadel v zadnjem krogu. Ko so ga vprašali, kaj so njegovi prihodnji načrti, jim je odgovoril, da bo še naprej štel svoje milijone, ki jih je zaslužil med svojo kariero. "Že po dveh minutah mi je bilo žal, da sem to rekel," je priznal nekdaj 17. igralec sveta.

"Zdaj želim ljudem pokazati svojo drugo plat." | Foto: Twitter - Voranc "Zdaj želim ljudem pokazati svojo drugo plat." Foto: Twitter - Voranc

Dokazal bo, da ni tako slab

"Če me res poznate, boste videli, da sem čisto v redu fant. Nisem tako slab, kot mislijo ljudje. Na novinarskih konferencah sem izjavil stvari, zaradi katerih sem imel pozneje težave. V Miamiju sem imel tudi težave s policijo, aretirali so me. Dejstvo je, da sem naredil stvari, ki jih danes obžalujem. Zdaj želim ljudem pokazati svojo drugo plat," je še povedal trenutno 168. igralec na svetu.

Ne spreglejte