Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
18. 1. 2015,
18.59

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Serena Williams OP Avstralije WTA Caroline Wozniacki

Nedelja, 18. 1. 2015, 18.59

8 let, 5 mesecev

Serena Williams po eni uri Belgijko poslala pod prho

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Prva igralka sveta Serena Williams je Belgijko Alison Van Uytvanck odpravila po eni uri. Nekoliko presenetljivo pa je že izpadla nekadnja prva igralka sveta Jelena Janković.

Serena Williams z belgijsko predstavnico ni imela večjih težav, saj 20-letna Belgijko premagla po dveh nizih, dvoboj pa je trajal vsega eno uro. Serena je v Melbournu slavila že petkerat, nazadnje pa je veliki pokal dvignila leta 2010. Lani je turnir končala v četrtem krogu.

Dobra prijateljica Serene Williams,Caroline Wozniacki, se je v uvodnem krogu pomerila z Američanko Taylor Townsend, ki je trenutno 99. igralka na svetu. Woznackijeva, ki je postavljena kot osma igralka turnirja, je nasprotnico premagala po dveh nizih. V drugem krogu jo čaka dvakratna zmagovalka OP Avstralije Viktorija Azarenka. Presnetljivo hitro se je od turnirja poslovila nekdanja prva igralka sveta Jelena Jankovič. Srbska igralka je morala premoč priznati Švicarki Timei Bacsinszky.

Kot zadnji par sta na osrednjem igrišču igrali Američanka Shelby Rogers in avstralska predstavnica hrvaških korenin Ajla Tomljanović. Na koncu se je uvrstitve v drugi krog veselila Ajla Tomljanović.

Ne spreglejte