Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 4. 2018,
13.59

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,45

Natisni članek

Novak Đoković

Sreda, 4. 4. 2018, 13.59

6 let

Đoković jih menja kot po tekočem traku: po Agassiju odletel še Čeh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,45
Novak Đoković | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Srbski teniški igralec Novak Đoković trenerje menja kot po tekočem traku. Konec marca je končal sodelovanje z nekdanjim teniškim asom Andrejem Agassijem, zdaj je podobna usoda doletela še njegovega drugega trenerja, nekdanjega teniškega igralca Radeka Štepaneka. Informacijo o koncu sodelovanja je ekipa nekdaj prvega teniškega igralca sveta objavila na uradni spletni strani.

Đoković in 39-letni Štepanek sta sodelovala od septembra lani. Kot je zapisano na uradni spletni strani Novaka Đokovića, Stepanek in Đoković zasebno ostajata v zelo dobrih odnosih, Srb pa naj bi zelo užival v sodelovanju z nekdanjim igralcem in učenjem od njega.  

Tridesetletni Beograjčan, ki je trenutno 13. na svetovni teniški lestvici, se po nekajmesečni odsotnosti z igrišč zaradi poškodbe posveča vrnitvi med najboljše, pri tem pa išče najrazličnejše načine, da bi se vrnil v staro formo, so še zapisali. Igralec se bo osredotočil predvsem na sezono na pesku in prihajajoče turnirje. Prvi, masters v Monte Carlu, ga čaka že 14. aprila.

S Štepanekom naj bi kljub prekinitvi sodelovanja ostala v zelo dobrih odnosih.  | Foto: Getty Images S Štepanekom naj bi kljub prekinitvi sodelovanja ostala v zelo dobrih odnosih. Foto: Getty Images

V tej sezoni mu ne gre in ne gre. Odigral je sedem dvobojev, njegov izkupiček pa so štiri zmage in trije porazi. Na turnirjih serije masters v Indian Wellsu in Miamiju se je poslovil že po uvodnem dvoboju.

Srbski teniški igralec, ki se je pravkar vrnil s kratkega družinskega oddiha, je konec marca po domnevnem sporu na turnirju v Indian Wellsu končal tudi sodelovanje z nekdanjim prvim igralcem sveta in osemkratnim zmagovalcem turnirjev za grand slam Aggasijem.

Kdo bo zasedel izpraznjeno trenersko mesto, za zdaj še ni znano. Britanski mediji namigujejo, da bi se Noletovi ekipi lahko pridružil nekdanji teniški igralec Ivan Lendl, med drugim tudi nekdanji trener Andyja Murrayja.

 

 

Happy Easter weekend everybody! Hope you are enjoying with your loved ones ❤

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

 

Ne spreglejte