Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Ponedeljek,
26. 2. 2018,
12.44

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,33

Natisni članek

Novak Đoković

Ponedeljek, 26. 2. 2018, 12.44

6 let, 1 mesec

Novak Đoković se vrača na igrišče #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,33
Novak Đoković | Foto Reuters

Foto: Reuters

Novak Đoković, nekdanji prvi igralec sveta, se očitno vrača na igrišča. Kmalu lahko pričakujemo, da bo znova v roke prijel lopar in začel trenirati.

Novak Đoković je pred tedni na družabnih omrežjih zapisal, da je vse bližje temu, da v roke prime lopar in začne trenirati. In kot kaže, se bo to tudi zgodilo. V soboto se je Novak Đoković fotografiral v Piatti Tennis Centru, katerega lastnik je priznani trener Riccardo Piatti. Očitno je, da je Novak prišel v Italijo, da znova stopi na igrišče in začne udarjati žogico.

We are honored that today Novak Djokovic chose our Center to start hitting again... we hope to be a lucky charm for his successful comeback!!! Idemo Nole! #piattitenniscenter #novakdjokovic 💪

Objavil/a Piatti Tennis Center dne 24. februar 2018

"Počaščeni smo, da je Novak danes izbral naš center, da znova začne igrati … Upamo, da bo imel veliko sreče pri vrnitvi. Gremo, Novak!" so pri omenjenem teniškem centru objavili na Facebooku.

Novakov oče Srdjan Đoković je pred časom izjavil, da bi se Novak lahko na igrišča vrnil šele na turnirju v Madridu. | Foto: Novakov oče Srdjan Đoković je pred časom izjavil, da bi se Novak lahko na igrišča vrnil šele na turnirju v Madridu. Kdaj bi se lahko vrnil?

Kot vemo, je v začetku februarja 13. igralec sveta odšel na manjši operacijski poseg desnega komolca, s katerim se ubada že precej dolgo časa. Za zdaj ni znano, kdaj se bo Beograjčan lahko vrnil na turnejo. Nole je sicer prijavljen na turnir v Indian Wellsu, vendar so možnosti, da igra na tamkajšnjem turnirju, zelo majhne. Po besedah njegovega očeta bi se lahko vrnil na turnirju serije masters v Madridu, ki je na sporedu šele maja.

Đokovića komolec muči že vse od konca sezone leta 2015. Leta 2017 v Wimbledonu se je stanje tako poslabšalo, da je moral Beograjčan dvoboj celo predati. Po tistem se je odločil, da izpusti preostanek sezone, da do konca sanira poškodbo.

Novak Đoković je v Melbournu znova čutil bolečine v komolcu. | Foto: Guliverimage/Getty Images Novak Đoković je v Melbournu znova čutil bolečine v komolcu. Foto: Guliverimage/Getty Images

V Avstraliji se je moral že kmalu posloviti

Na igrišče se je vrnil na letošnjem OP Avstralije, vendar daleč od tega, da bi bil stoodstotno pripravljen. V Melbournu se je prebil do osmine finale, kjer ga je presenetljivo premagal Hjeon Čung iz Južne Koreje. Že takrat se je videlo, da ima znova težave s komolcem in da je bil v Avstraliji osmina finala njegov največji domet.

 

Day 22 of rehab: 🔴💪 #workhardfortheweekend

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Ne spreglejte