Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Četrtek,
2. 7. 2020,
11.09

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

1

Natisni članek

Novak Đoković

Četrtek, 2. 7. 2020, 11.09

3 leta, 9 mesecev

Novak Đoković, pomoč

Novak Đoković bo doniral, kolikor bo potrebno

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

1

Novak Đoković | Foto Reuters

Foto: Reuters

Novak Đoković je v zadnjem času precej na udaru kritik, a zdaj se je srbski teniški zvezdnik odločil, da bo doniral denar Novemu Pazarju, trenutno najbolj ogroženemu mestu v Srbiji.

Novak Đoković
Sportal Novak Đoković si je premislil

V zadnjih dneh v medijih vidimo, da je v mestu Novi Pazar položaj alarmanten, saj je tam okuženih veliko število ljudi. Videli smo lahko tudi posnetke, kako slabi pogoji so tam, saj so pacienti ležali na hodnikih. Nekateri mu pravijo celo srbski Bergamo.

Jelena Đoković je tista, ki skrbi za Fundacijo Novaka Đokovića. | Foto: Reuters Jelena Đoković je tista, ki skrbi za Fundacijo Novaka Đokovića. Foto: Reuters

Za zdaj je nakazal 40 tisoč evrov

Po pisanju srbskega Telegrafa je to opazila tudi Fundacija Novaka Đokovića, ki je tamkajšnji bolnišnici nakazala 40 tisoč evrov in s tem zagotovila potrebno medicinsko pomoč. To novico je na Instagramu sporočil tudi mladi srbski teniški igralec Hamad Međedović. Fundacija Novaka Đokovića je Srbiji že donirala milijon evrov za boj proti koronavirusu, prav tako so donirali milijon evrov italijanski bolnišnici v Bergamu.

"Đoković je danes nakazal pet milijonov dinarjev (40 tisoč evrov) za nabavo zaščitne opreme, zdravil in medicinskih aparatov. Za prihodnji teden je dogovorjeno, da bodo nakazali še toliko, kolikor bo potrebno," je sporočil Ervin Ćorović, direktor zdravstvenega doma v Novem Pazarju.

Novak Đoković | Foto: Reuters Foto: Reuters

Nole in Jelena sta v samoizolaciji in ne čutita nobenih simptomov

Spomnimo, da se je na Adria Touru z novim koronavirusom okužil tudi Novak Đoković in njegova žena Jelena. Po nekaterih informacijah nimata nobenih simptomov, počutita se dobro in sta v samoizolaciji. V prihodnjem tednu pa lahko pričakujemo nove izvide prvega igralca sveta.

Novak Đoković je plačal visoko ceno, potem ko se je tudi on okužil z novim koronavirusom. | Foto: Novak Đoković je plačal visoko ceno, potem ko se je tudi on okužil z novim koronavirusom. "Zmotili smo se, bilo je prehitro"

Triintridesetletni Novak Đoković je bil v zadnjem času zelo na udaru kritik. Nole se je opravičil vsem tistim, ki so zaradi turnirja zboleli ali imeli kakršnokoli škodo.

"Verjeli smo, da je turnir izpolnjeval vse zdravstvene protokole in da je naša regija v dovolj dobrem stanju, da smo združili ljudi zaradi človekoljubnih razlogov. Zmotili smo se, bilo je prehitro. Ne morem vam povedati, kako žal mi je zaradi vsake okužbe," je sprva sporočil 17-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam.

Aleksander Zverev
Sportal Đokovića napadajo, on pa se požvižga na to in se zabava v družbi lepotic #video
Nicolas Kiefer
Sportal Turnir, ki ga je organiziral Novak Đoković, še naprej buri duhove
Goran Ivanišević
Sportal Okužen tudi Goran Ivanišević!
Ne spreglejte