Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Ponedeljek,
9. 10. 2017,
11.27

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

1

Natisni članek

Boris Becker

Ponedeljek, 9. 10. 2017, 11.27

6 let, 6 mesecev

Do vratu zadolženi Becker: Ne bom prodajal svojih lovorik

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

1

Boris Becker | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Boris Becker, nekdanji vrhunski teniški igralec, očitno rešuje, kar se rešiti da. Nemec naj bi nastopil v resničnostnem šovu I'm A Celebrity... Get Me Out of Here. Kot pa je sporočil na družabnih omrežjih, ne namerava prodati svojih lovorik.

Že od zadnjega poletja je znano, da se Boris Becker ubada z velikimi finančnimi težavami. Prejšnji teden so nemški mediji razkrili, da bo moral 49-letni Nemec prodati vse svoje premoženje, tudi svoje lovorike z največjih tekmovanj. Njegov dolg naj bi znašal okrog 60 milijonov evrov.

Po pisanju www.mirror.co naj bi se 49-letni Nemec udeležil resničnostnega šova I'm A Celebrity... Get Me Out of Here, za kar naj bi prejel pol milijona evrov. Očitno Becker res želi na hitro zaslužiti nekaj denarja, da bi lahko poplačal svoje dolgove.

Boris Becker zagotavlja, da ne bo prodajal svojih lovorik. | Foto: Guliverimage/Getty Images Boris Becker zagotavlja, da ne bo prodajal svojih lovorik. Foto: Guliverimage/Getty Images

Ne bo prodajal lovorik

Nekdanji trener Novaka Đokovića ima po svetu še vedno veliko privržencev. Mnoge od njih skrbi, da bo moral res prodati vse lovorike, ki jih je osvojil v športni karieri. Becker se je na družabnih omrežjih takoj odzval in zapisal: "Ne bom."

Borisu Beckerju je ob ločitvi veliko pobrala prva žena Barbara. | Foto: Guliverimage/Getty Images Borisu Beckerju je ob ločitvi veliko pobrala prva žena Barbara. Foto: Guliverimage/Getty Images Napačne naložbe in ločitev

Najmlajši zmagovalec Wimbledona trenutno živi v Londonu. Potem ko se je kot trener razšel z Novakom Đokovićem, je začel delati kot strokovni komentator na eni izmed športnih televizij. Becker naj bi zapadel v dolgove, potem ko je vlagal v nedobičkonosne naložbe, veliko pa mu je pobrala tudi ločitev od prve žene Barbare. Šestkratni zmagovalec turnirjev za grand slam je po pisanju Spiegla sto milijonov evrov vložil v naftna podjetja v Nigeriji, ki so kmalu za tem propadla.

Ne spreglejte