Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Torek,
18. 7. 2017,
19.23

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,08

Natisni članek

Chris Quinn Kim Clijsters Wimbledon

Torek, 18. 7. 2017, 19.23

6 let, 6 mesecev

Čez noč postal teniška zvezda, mini krilo pa daroval v dobrodelne namene

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,08

V času teniškega turnirja v Wimbledonu so potekali tudi ekshibicijski dvoboji. Prava internetna uspešnica je postal dogodek iz sobote, ko je nekdanja prva igralka sveta Kim Clijsters na igrišče povabila gledalca Chrisa Quinna. Takrat se je zabava na igrišču šele začela …

Kim Clijsters in njene soigralke so v dvoboju dvojic zabavale gledalce. Chris Quinn je s svojo pripombo s tribun opozoril nase, tako da ga je nekdanja prva igralka sveta povabila na sveto travo.

"Kim je gledalce vprašala: 'Naj serviram levo ali desno', nato sem jaz rekel: 'Serviraj v telo'. Naslednja stvar je bila, ko me je vprašala: 'Misliš, da lahko braniš moj servis,'" je za BBC povedal Quinn.

Kim Clijsters je od smeha padla po tleh. | Foto: YouTube Kim Clijsters je od smeha padla po tleh. Foto: YouTube Presenetila ga je z mini krilom

V naslednjem trenutku je imel Chris v roki teniški lopar. Kot smo že večkrat pisali, so v Wimbledonu zelo strogi glede pravila oblačenja.  Vsi igralci morajo namreč biti oblečeni v belo. Tudi tokrat so se striktno držali tega pravila. Clijstersova, štirikratna zmagovalka turnirjev za grand slam, je iz svoje teniške torbe potegnila rezervno mini krilo, ki ga je posrečeni gledalec brez obotavljanja navlekel nase. Kim je bilo vse skupaj tako smešno, da se je dobesedno od smeha valjala po travi.

Ni želel zapustiti igrišča

"Nisem želel zapustiti igrišča, dokler ne bi zaigral s Kim Clijsters, zato sem mini krilo nemudoma potegnil nase. In to bi še enkrat storil," je bil prepričan Quinn, ki je enega od treh servisov vrnil. Pozneje se je nekdanji belgijski teniški igralki prek Twitterja zahvalil, saj je v očeh njegovih treh hčerk postal še večji heroj. "Super si bil. Lepo te je bilo spoznati, Chris," mu je odgovorila dvakratna polfinalistka Wimbledona.

 

Video je na spletnem omrežju postal prava senzacija. Chris Quinn je mini krilo, ki ga je dobil od Kim Clajsters, dal na dražbo. Ves izkupiček pa bo šel v dobrodelne namene.

Ne spreglejte