Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
23. 5. 2020,
20.06

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,51

2

Natisni članek

Ana Kalinskaja Nick Kyrgios

Sobota, 23. 5. 2020, 20.06

3 leta, 11 mesecev

Nick Kyrgios

Odkar ni več z mično Rusinjo, spi vsak teden z oboževalkami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,51

2

Nick Kyrgios | Nick Kyrgios velja za porednega dečka svetovnega tenisa. | Foto Reuters

Nick Kyrgios velja za porednega dečka svetovnega tenisa.

Foto: Reuters

Avstralski teniški zvezdnik Nick Kyrgios, v družbi katerega ni nikoli dolgčas, saj z jezikom, ostrim kot britev, vzbuja pozornost tako na, kot tudi izven športnih aren, je zaupal sočno podrobnost. Odkar se je marca razšel z mično Rusinjo Ano Kalinskajo, se med rjuhami kratkočasi z oboževalkami. Vsaj enkrat na teden.

Avstralec Nick Kyrgios, v katerem se pretakata grška in malezijska kri, je znan po številnih incidentih. Oprijel se ga je status porednega dečka svetovnega tenisa, katerega besede so pogosto brez dlake na jeziku. Tako je bilo tudi, ko je odgovarjal na vprašanja na platformi Twitch, kjer ima uporabniško ime babztv1.

Na vprašanje, ali je kdaj spal z oboževalko, je odgovoril pritrdilno in dodal, da to počne vsak teden, odkar se je marca razšel z dekletom Ano Kalinskajo. Mična Rusinja, ki je stara 21 let in spada med velike upe svetovnega tenisa (na WTA lestvici je na 112. mestu), ustreza profilu njegove sanjske ženske.

Privlačijo ga visoka vzhodnoevropska dekleta

Tudi o tem je tekla beseda, ko je odgovarjal na vprašanja radovednežev. ''Najbolj so mi privlačna visoka vzhodnoevropska dekleta,'' je razkril svoj okus in v šali dodal, da so mu tako všeč, da bi jim takoj podaril polovico svojih prihrankov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💫late nights✨

A post shared by annakalinskaya78 (@annakalinskaya78) on

S Kalinskajo sta bila par leto dni, nato pa je zveza razpadla. Zakaj? ''Nič se ni zgodilo. Pač, razšla sva se. Na žalost se stvari niso razvijale v želeno smer, a sva ohranila nekaj prijetnih spominov,'' je dejal. Ruska teniška igralka je prejšnji teden na Instagramu zapisala, da nista več prijatelja, označila ga je celo za ''vampirja, ki ne sesa krvi, temveč energijo drugih'', ter dodala, kako ni samo poreden deček, ampak poredna oseba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😄☀️

A post shared by annakalinskaya78 (@annakalinskaya78) on

Omenjene besede je pozneje izbrisala in se opravičevala, kako jih je namenila drugi osebi, ne pa Kyrgiosu, za katerega je povedala, kako je dobrega srca in je ni prizadel.

Le eden izmed treh na svetu, ki se je podpisal pod nenavaden podvig

Avstralec, znan po ostrem jeziku in kontroverznih dejanjih, zaradi katerih je moral plačati kar nekaj denarnih kazni, na svetovni jakostni lestvici zaseda 40. mesto. Pri 25 letih se lahko pohvali z redkim dosežkom, ki ga premoreta le še dva teniška igralca. Je eden izmed treh igralcev (druga dva sta Slovak Dominik Hrbaty in rojak Lleyton Hewitt), ki so v prvem medsebojnem dvoboju premagali tako Rogerja Federerja, Rafaela Nadala kot tudi Novaka Đokovića! Osvojil je šest turnirjev, na lestvici pa je bil najvišje uvrščen leta 2016, ko je bil 13. igralec sveta.

Ne spreglejte