Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 4. 2018,
9.46

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,26

Natisni članek

Lindsey Vonn

Torek, 17. 4. 2018, 9.46

6 let

Lindsey Vonn razkrila, kaj skriva pod obleko #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,26
Lindsey Vonn | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Potem ko je bila vso zimsko sezono "obsojena" na bundo, kombinezon, kapo in pancerje, ameriška smučarka Lindsey Vonn v teh dneh s ponosom razkazuje žensko plat, popotovanje po Las Vegasu pa v sliki in besedi redno deli s sledilci na družbenih omrežjih. Samo na Instagramu jih ima poldrugi milijon.

Tako je bilo tudi sinoči, ko se je v Las Vegasu udeležila podelitve nagrad ACM za najboljše izvajalce v svetu country glasbe. Poglede fotografov in obiskovalcev je plenila v kanarčkasto rumeni obleki z oprijetim zgornjim in razkošnejšim spodnjim delom.

Mirandi Lambert je izročila priznanje za najboljšo country izvajalko. | Foto: Getty Images Mirandi Lambert je izročila priznanje za najboljšo country izvajalko. Foto: Getty Images

V športnih copatah je "prenašanje" glamuroznih oblek bolj udobno. | Foto: Getty Images V športnih copatah je "prenašanje" glamuroznih oblek bolj udobno. Foto: Getty Images

Na družbenih omrežjih je 33-letna smučarka, ki je z 82 zmagami v svetovnem pokalu nedvomno rekorderka v ženski konkurenci, pohvalila tako dogodek, ki ga je označila za enega svojih najljubših, kot tudi družbo in obleko.

Kot je razbrati iz objave, se tokrat ni mučila z visokimi petami, ki jih večina deklet nosi na slavnostnih dogodkih (podobno je storila Ilka Štuhec na izboru športnika leta), ampak je pod spodnji del obleke spretno skrila športne copate. Vonnova je bila tudi med podeljevalci nagrad - priznanje za najboljšo žensko izvajalko je predala pevki Mirandi Lambert.

Dan prej je uživala na koncertu vedno atraktivne Jennifer Lopez in krajše druženje ovekovečila na skupni fotografiji, ponosno pa je delila tudi fotografije, na katerih pozira v kopalkah in s (sponzorsko) pločevinko energetske pijače.

 

Finally found some sun!! ☀️

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Ne spreglejte