Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 6. 2017,
12.40

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Denis Porčič - Chorchyp Proteini.si slovenska rokometna reprezentanca

Torek, 6. 6. 2017, 12.40

6 let, 6 mesecev

VIDEO: Spopad rokometašev z Denisom Porčičem - Chorchypom

Oglasno sporočilo

Le nekaj mesecev po velikem slavju na svetovnem prvenstvu v Franciji, so se bronasti rokometaši znašli pred novim izzivom – zanimivim dvobojem proti superfinalistu oddaje Zvezde plešejo Denis Porčič – Chorchyp.

Fotogalerija
1 / 10

Rokometna zveza Slovenije in njen sponzor Proteini.si sta pripravila nov zabaven viralni spot, v katerem so se slovenski rokometaši spoprijeli z ambasadorjem Proteini.si, mojstrom borilnih veščin, umetnikom ter superfinalistom oddaje Zvezde plešejo Denisom Porčičem.

Poleg Denisa in rokometašev (Marko Bezjak, Blaž Blagotinšek, Jure Dolenec, Blaž Janc in Borut Mačkovšek) v videu nastopajo tudi ambasadorki Proteini.si Špela Grošelj in Tina Stubljar ter poveljnik enote Vojašnice Edvarda Peperka stotnik Aleš Pucihar. Slovenski vojski gre tudi posebna zahvala za lokacijo snemanja in možnost uporabe vadbenega poligona.

Video je izjemno simboličen, saj ponazarja potek tekme za tretje mesto na svetovnem prvenstvu 2017 v Franciji, na kateri so bili Slovenci proti Hrvaški praktično že v izgubljenem položaju. Še v 40. minuti tekme so zaostajali za osem golov, nato pa s požrtvovalno igro preobrnili rezultat v svojo korist in slavili veliko zmago, s katero so slovenskemu rokometu zagotovili drugo medaljo z velikih tekmovanj.

Ali jim je enako uspelo tudi proti Denisu? Oglejte si v videu!

Video sta omogočila: Proteini.si, Rokometna zveza Slovenije.
Posebna zahvala: 1. brigada Slovenske vojske.Ideja, scenarij in režija: Anže Blažič, Tjaša Pavlič in Tine Ružič (Sportanzo).
Igralci: Marko Bezjak, Blaž Blagotinšek, Jure Dolenec, Blaž Janc, Borut Mačkovšek, Denis Chorchyp, Špela Grošelj, Tina Stubljar, Aleš Pucihar.
Produkcija: Peter Kastelic, Lenart Šmid (vzivo.si).
Postprodukcija: Matej Svoljšak (DigitalMedia - http://www.digitalmedia.si).

Ne spreglejte