SiolNET. Sportal Rokomet
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

S stranskega tira spet na glavnega ali vsaj blizu

1

termometer

Reprezentančni seznam novega rokometnega selektorja Veselina Vujovića je ponudil tudi nekaj novih imen, a gre za stare znance. Aljoša Rezar se vrača po petih letih in pol.

Da je slovenska reprezentanca na nekaterih položajih zelo bogata z igralci, je dobra novica. A to obenem pomeni, da za vse seveda ni prostora. Na prvem seznamu novega selektorja Veselina Vujovića se je znašlo nekaj imen, ki so znova v reprezentanci.

Res pa je, da so k razmišljanju o tistih, ki so bili do zdaj zaradi takšnih in drugačnih razlogov na stranskem tiru in se vračajo na glavnega ali vsaj v njegovo bližino, pripomogle tudi poškodbi Gorazda Škofa in Nenada Bilbije ter odsotnost Dragana Gajića.

Seznam slovenske reprezentance:

Vratarji: Aljoša Rezar (Tremblay) in Matevž Skok (Celje Pivovarna Laško), Klemen Ferlin (Gorenje Velenje)

Krila: Matjaž Brumen (Vardar), Darko Cingesar (Maribor Branik), Gašper Marguč (Veszprem) in Luka Žvižej (Celje Pivovarna Laško)

Zunanji igralci: Dean Bombač (Pick Szeged), Klemen Cehte (Aix), Jure Dolenec, Vid Kavtičnik, Borut Mačkovšek (vsi Montpellier), David Miklavčič, Miha Zarabec (oba Celje Pivovarna Laško), Jure Natek (Magdeburg), Sebastian Skube (Björringbro Silkeborg) in Staš Skube (Gorenje)

Krožni napadalci: Blaž Blagotinšek, Vid Poteko (oba Celje Pivovarna Laško), Matej Gaber (Montpellier) in Miha Žvižej (Toulouse)

Širši seznam: Dragan Gajić (Montpellier), Uroš Bundalo (Tremblay), Simon Razgor (Brest), Gorazd Škof (Nantes), Saša Barišić(Nexe), Mitja Nosan in Mario Šoštarič (oba Gorenje Velenje)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin