SiolNET. Sportal Rokomet
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Celje PL za nekdanjega direktorja našlo novo vlogo

3

termometer

Čeprav ne bo več direktor rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško, Romana Pungartnika pri 18-kratnih slovenskih prvakih očitno čaka nova vloga.

Era direktorjevanja Romana Pungartnika v celjskem rokometnem klubu se je končala. Nekdanjemu izvrstnemu reprezentantu in legendi kluba upravni odbor ni podaljšal pogodbe.

Zakaj natančno, ni povsem jasno. Iz različnih namer, okoliščin in dogodkov pa je mogoče razbrati, da je posredni ali neposredni vzrok tudi denar.

Celjani hočejo karseda poceniti ekipo, čeprav na primer zunanjih igralcev – predvsem izkušenejših – nimajo na pretek. Vseeno pa so oklestili stroške s posojo Stefana Čavorja, podobno pa bi radi storili tudi z Rokom Žuranom. Ona imata sicer pogodbo še za sezono 2014/15.

Klub je v fazi reorganizacije, kar v jeziku današnjih razmer vsekakor ne pomeni razkošnejšega življenja, in del nje je tudi prekinitev več kot štiriletnega sodelovanja z direktorjem.

A to še ne pomeni, da ta ne bo več v klubu. Vse kaže, da bo dobil novo vlogo. Njegov delokrog bodo sestavljale naloge oglednika.

Te sicer še niso natančno določene, a dogovor med klubom in drugim klubskim strelcem po osamosvojitvi – prvi je Edo Kokšarov – je sklenjen v tej smeri.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin