Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 6. 2015,
14.07

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

britje kozmetika staranje gube advertorial

Petek, 26. 6. 2015, 14.07

2 meseca, 1 teden

Zakaj so pene za britje popolnoma neuporabne?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Napovedujemo pravo revolucijo v moški kozmetiki: pene za britje so out. V Slovenijo je prišel nov izdelek in navdušil vse moške, ki iščejo dokončno rešitev za težave z britjem.

Ne samo za britje, na slovenskem trgu smo dobili izdelek, ki je tako revolucionaren, da je primeren kar za oba – z njim se prhate in globinsko očistite kožo na obrazu, ženske si lahko odstranijo ličila, moški pa celo brijejo. AminoGenesis je s pomočjo priznanih zdravnikov, farmacevtov in strokovnjakov razvil izdelek, ki tako navdušuje moške po vsem svetu, da so spremenili svoje navade v kopalnici.

Nič več dodatnih stroškov s kupovanjem pen ali gelov za britje, AminoGenesis je razvil izdelek, ki je pravzaprav pravi multipraktik med izdelki za nego telesa. Gel Really, Really Clean je namreč vrhunski vlažilni gel za čiščenje obraza, ki ga lahko uporabljate tudi kot gel za prhanje in kot gel za britje.

Končno rešitev, ki preprečuje težave po britju!

Izpuščaji, rdečica in pekoč ter dražeč občutek, ki traja še nekaj ur po britju. Vam je to znano?

Niste edini, s takšnimi težavami se srečujejo številni moški po vsem svetu. AminoGenesis pa je za njih našel edinstveno rešitev v formuli, obogateni s 17 aminokislinami, ki kožo nežno očistijo, nahranijo, globinsko vlažijo, lajšajo težave s kožo, ji povrnejo elastičnost in kar je najpomembnejše: koža je po britju mehka, gladka in končno brez izpuščajev!

AminoGenesis je prepričal že na tisoče moških in žensk po vsem svetu

Formula izdelkov AminoGenesis temelji na 17 visoko očiščenih aminokislinah naravnega rastlinskega izvora. Prav aminokisline so glavna prednost izdelkov blagovne znamke AminoGenesis, saj pripomorejo h gradnji kolagena in elastana, upočasnujejo staranje kože in zadržujejo in uravnavajo količino vlage v koži in skrbijo, da ostane elastična in zato tudi mladostna.

Tudi hrvaški teniški šampion Goran Ivaniševič je spoznal prednosti izdelkov AminoGenesis, za nego telesa je izbral kar štiri njihove izdelke, ki se skrivajo pod imenom Core 4: Really, Really Clean , Counter Clockwise, Therapeutic Facial Repair in Cocoon.

Ko boste naslednjič šli na zmenek ...

... se prepričajte, da jo boste že s prvim objemom popolnoma prevzeli. Z izdelki AminoGenesis, bo vaša koža mehka in voljna, ko se bo vaša izbranka prvič dotaknila vašega obraza, vas nikakor ne bo mogla nehati božati!

In kako do rezultata, ki vodi v popoln zmenek? Izdelek Really, Really Clean naj postane vaš najboljši prijatelj, tako za čiščenje obraza kot za nego pod prho. Vsekakor pa bo nedvomno postal vaš najboljši prijatelj pri britju. Neverjetne učinke boste na svoji koži začutili že takoj.

Po britju ali pa za vsakodnevno nego obraza priporočamo še uporabo dnevno-nočne vlažilne kreme Therapeutic Facial Repair, ki bo vaši koži povrnila izgubljeni sijaj in vam učinkovito pomagala v boju proti staranju.

In rezultat? Že ob prvem dotiku jo boste tako navdušili, da bo izdelke želela uporabljati tudi sama. Nič za to, saj so vsi izdelki AminoGenesis primerni tako za ženske kot za moške.

Zakaj tudi dermatologi priporočajo AmninoGenesis?

- Moč izdelkov AminoGenesis izhaja iz 17 visoko očiščenih aminokislin naravnega rastlinskega izvora.

- Primeren je za vse vrste kože, je hipoalergen in ne draži.

- Njihovo moč so spoznali tudi v priznanem kalifornijskem onkološkem centru (Californian Cancer Center) za lajšanje stranskih učinkov na koži po kemoterapiji.

Ne spreglejte