Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 10. 2018,
15.31

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

HOFER PR članek

Ponedeljek, 8. 10. 2018, 15.31

5 let, 6 mesecev

Še je čas, da si zagotovite svojo majico

Oglasno sporočilo
HOFER 123 | Marko Potrč in Jan Kovačič bosta s podporniki akcije tekla za boljše počutje in lepši jutri (foto: Iztok Kurnik).

Marko Potrč in Jan Kovačič bosta s podporniki akcije tekla za boljše počutje in lepši jutri (foto: Iztok Kurnik).

Vseslovenska družbeno odgovorna akcija 1, 2, 3, GREMO! bo konec meseca dosegla svoj vrhunec. Na največji tekaški prireditvi v Sloveniji se bosta ambasadorja projekta, športni strokovnjak Jan Kovačič ter voditelj in motivator Marko Potrč, s skupino podpornikov podala na desetkilometrsko tekaško preizkušnjo. Združeni v dobrodelnosti bodo tekli za svoje boljše počutje in lepši jutri otrok. Čakamo vas, da se nam pridružite tudi vi.

Na maratonu v prestolnici podprite dobrodelnost

Vseslovenska akcija za boljše počutje 1, 2, 3, GREMO!, ki poteka že vse od 28. junija, je Slovenke in Slovence povezala v gibanju. Že več kot 3.500 posameznikov je na spletni strani www.123gremo.si podpisalo zavezo k aktivnemu življenju in podprlo družbeno odgovorno akcijo, ki bo svoj vrhunec dosegla 28. oktobra. Takrat se bosta Marko in Jan na največjem tekaškem dogodku v prestolnici skupaj s tekaško skupino podpornikov podala na desetkilometrsko preizkušnjo. Pri tem pa ne bodo naredili le nekaj za svoje boljše počutje in telo, ampak tudi za lepši jutri otrok. Za vsak kilometer, ki ga bodo podporniki akcije pretekli v majici 1, 2, 3, GREMO!, bodo pri HOFERju namenili deset centov otrokom v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji.

Skupaj na maraton v prestolnici za dober namen (foto: Iztok Kurnik). | Foto: Skupaj na maraton v prestolnici za dober namen (foto: Iztok Kurnik).

1, 2, 3, naročite si brezplačno majico tudi vi!

Še je čas, da se nam pridružite in maraton pretečete v modri majici 1, 2, 3, GREMO! Pri HOFERju vabijo, da vsi navdušeni tekači, ki boste tekli na največji tekaški prireditvi v Ljubljani, dokazilo o prijavi na maraton oddate na spletni strani www.123gremo.si pod zavihkom SKUPAJ NA MARATON. Brezplačno majico z dobrodelnim namenom si lahko zagotovite do torka, 9. oktobra 2018. Tečete lahko na 10, 21 ali 42 kilometrov. Daljša kot bo vaša razdalja, višja bo HOFERjeva donacija. Vsak kilometer šteje.

1, 2, 3, GREMO, Slovenija! (foto Iztok Kurnik) | Foto: 1, 2, 3, GREMO, Slovenija! (foto Iztok Kurnik)

Ste z nami? 1, 2, 3, GREMO!

Facebook: 123gremo

Instagram: #123gremo

Naročnik oglasnega sporočila je HOFER.

Ne spreglejte