SiolNET. Sportal Rekreacija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Portoroški Act-ION Hotel Neptun s kategorizacijo 5 koles

Hotel Neptun
Oglasno sporočilo

Ali ste vedeli, da se portoroški Act-ION Hotel Neptun uvršča med namestitvene obrate z najbolj celovito ponudbo za kolesarje v Sloveniji? Nič čudnega - prvi hotel s kategorizacijo 5 koles na Obali namreč predstavlja odlično izbiro za ljubiteljske, rekreativne in profesionalne kolesarje. Med drugim se ponaša s sodobno opremljeno kolesarnico in kotičkom Bike Wash. Predvsem kolesarji bodo od sedaj prišli na svoj račun!

Act-ION Hotel Neptun je na vozlišču številnih kolesarskih poti, primernih tudi za profesionalne kolesarje. Act-ION Hotel Neptun je na vozlišču številnih kolesarskih poti, primernih tudi za profesionalne kolesarje.

V LifeClassovem Act-ION Hotelu Neptun so to jesen svojo pestro ponudbo wellness in drugih storitev za športnike oplemenitili z novostmi, ki so namenjene predvsem kolesarjem, in za to prejeli prestižno kategorizacijo 5 koles. Investirali so v sodobno opremljeno kolesarnico za 40 koles s kletko za shranjevanje vrednejših koles in orodjem za popravilo, pralnico in sušilnico koles s funkcijo polnjenja zračnic, namestili so nova zunanja stojala za kolesa ter vzpostavili infotočko z uporabnimi informacijami o kolesarskih poteh, izletih, hotelskem rekreacijskem programu in atrakcijah v bližini.

Gostom štirizvezdičnega Act-ION Hotela Neptun je v brezplačno uporabo na voljo tudi sodobni fitness center LifeFit, ki olajša priprave na športna tekmovanja ali doprinese k izboljšanju osebnih rekordov.

Hotel Neptun

Športna prehrana po mediteransko

Šport in zdrava, polnovredna hrana gresta z roko v roki. Kuharska ekipa Hotelov LifeClass Portorož pod taktirko chéfa Boruta Jakiča, nekdanjega kuharja slovenske kolesarske reprezentance, bdi nad pripravo jedi, ki so v skladu s prehranskimi potrebami ter željami tako rekreativnih kot profesionalnih športnikov. Jedi s prilagojeno vrednostjo proteinov, ogljikovih hidratov in soli v hotelskem naselju prepoznate po simbolu kolesarja. Po vnaprejšnjem dogovoru zaključenim skupinam kolesarjev pripravijo menije po naročilu, rekreativnim kolesarjem pa so namenjena ˝kosila za s seboj˝, ki jih lahko dan pred načrtovanim izletom naročite na recepciji.

1 / 2
2 / 2

Vaš oddih se lahko spremeni v kolesarsko avanturo, tudi če se zanjo odločite na kraju samem!

Več informacij pridobite na www.lifeclass.net, 05 692 90 01 ali na booking@lifeclass.net


Naročnik oglasne vsebine je ISTRABENZ TURIZEM D.D.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin