Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 10. 2020,
7.10

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Polleo Sport

Petek, 30. 10. 2020, 7.10

3 leta, 5 mesecev

Polleo Sport proizvodi od sedaj naprej tudi pri najboljšem sosedu – Mercatorju

Oglasno sporočilo
Polleo Sport

Glede na celotno situacijo, ki smo ji priča v letošnjem letu je čas, da le-to zaključimo v velikem slogu in sicer z združitvijo moči Polleo Sporta in najboljšega soseda – Mercatorja

Sodelovanje pravzaprav niti ni toliko nenavadno, saj obe podjetji posedujeta podobne vrednote. Polleo Sport je največja specializirana veriga trgovin športne in zdrave prehrane za športnike, rekreativce in ljudi, ki jim je zdravje na prvem mestu. Mercator pa slovi po dostopnosti, varnosti in kakovosti svojih izdelkov. Kaj je torej boljšega kot sodelovanje obeh leaderjev na svojih področjih?

Prav v tem času smo priča, kako je pomembno naše zdravje, ki pa ga ni mogoče izboljšati čez noč. Za dolgoročni izboljšani imunski sistem in dobrobit telesne sposobnosti ni dovolj zgolj en zdrav obrok ali trening, temveč celoten zdrav življenjski slog. Zaradi hitrega tempa, ki ga živimo iz dneva v dan, nam pogosto primanjkuje časa tako za trening kot tudi za zdrav obrok. Tega začaranega kroga je sedaj konec, saj od sedaj naprej lahko po svojo fit košarico odidete kar v Mercator. Pri najboljšem sosedu boste tako našli široko ponudbo vseh hranil, ki jih za zdrav način življenja danes še kako potrebujemo.

Pri sodelovanju z Mercatorjem je glavni cilj bil ta, da Polleo Sport izdelki postanejo bolj dostopni vsem potrošnikom. Tako boste le-te sedaj našli kar v 66 Mercator poslovalnicah po vsej Sloveniji. Ta novica bo vsekakor razveselila tiste, ki v svojem domačem okolju nimajo v bližini Polleo Sport specializiranih poslovalnic, pa vendar zelo radi naročujejo te izdelke preko spleta. Tako bodo le-ti sedaj dostopni kupcem od Kopra pa vse tja do Ptuja. V Mercator poslovalnicah boste našli najrazličnejše Polleo Sport beljakovinske čokoladice, beljakovinske čokoladne namaze in prelive brez sladkorja, s katerimi se boste lahko sladkali brez slabe vesti. V ponudbi je tudi bio kotiček, v katerem boste zagotovo našli zdrava živila in si popestrili zajtrk. Od chia semen, kakava, spiruline pa vse do beljakovinske granole. Poskrbljeno je tudi za fitnes entuziaste, saj jim na beljakovine, kreatine in glutamin ne bo potrebno čakati poštarja ali oditi v specializirane trgovine.

Skupaj se tako Mercator kot Polleo Sport zavzemata za dobrobit svojih strank, izobraževanje ljudi o pomembnosti aktivnega življenja in zdravega načina prehranjevanja. Naj nam bo to opomnik, da bomo bolje skrbeli za uravnoteženo prehrano. Začnimo z najboljšo naložbo –  naložbo vase.


Naročnik oglasnega sporočila je Polleo Sport.

Ne spreglejte