Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 11. 2015,
15.03

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Bled drsališče Tomaž Razingar Iztok Čop Miha Deželak

Torek, 24. 11. 2015, 15.03

6 let, 6 mesecev

Na Bledu se že drsa na terasi Kavarne Park!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Letošnjo zimo bo dogajanje na Bledu popestrilo romantično in elegantno drsališče z najlepšim razgledom in pestrim dogajanjem.

Bled se že od nekdaj ponaša s slovesom ene najbolj romantičnih destinacij v Evropi. V skladu s tem so Sava Hoteli Bled v sodelovanju s podjetjem Lucky Luka in arhitektko Petro Volavšek pripravili koncept romantičnega drsališča na prostem, ki je letos umeščeno na terasi Kavarne Park. Nastalo je elegantno drsališče na prostem z najlepšim razgledom na Bledu!

Na Bledu je drsanje romantično, čarobno in zabavno!

Ali se boste podali na zmigovanje na ledu z družino, v dvoje, ali v družbi prijateljev, vas vse do 28. februarja prihodnje leto čakajo pestra doživetja na ledu in ob njem. Pripravljajo zabavna doživetja: hokej z metlami in curling z likalniki za zaključene skupine, salsa zmigovanje na ledu, posebej zabavna je Podjetniška curling liga, zabavno tekmovanje v priljubljenem curlingu pa je odlična ideja tudi za družinski tim bilding, ali druženje s prijatelji! Novost je možnost praznovanj rojstnih dni na ledu, za podjetja, šole in vrtce bodo organizirali obdarovanje otrok z Božičkom ali dedkom Mrazom ter prednovoletna druženja za zaključene družbe.

Za zimsko veselje vaših brbončic bo poskrbela Kavarna Park, kjer priporočajo edino in edino originalno blejsko kremno rezino, slastne zavitke, slivov cmok s pravo vanilijevo kremo, mini hamburgerje, slastno klobaso z zeljem in curryjem …

Več o dogajanju na blejskem drsališču prebrskajte na www.blejskodrsalisce.si.

Pobegnite za 1 dan …

prid’te na Bled!

Doživite blejsko zimsko pravljico ... … privoščite sebi ali svojim najdražjim celodnevni zimski družinski ali romantični odklop.

Zimska blejska pravljica za dva - smučarska karta na Smučišču Straža (3-urna) - kosilo v Restavraciji Veranda - celodnevno kopanje v Wellnessu Živa

Cena: 55,80 € za 2 osebi

Družinska zimska blejska pravljica

- smučarska karta na Smučišču Straža (3-urna) - kosilo v Restavraciji Veranda - celodnevno kopanje v Wellnessu Živa

Cena: 62,80 € (3-članska družina, 1 otrok do 6 let) Cena: 69,80 € (4-članska družina, 2 otroka do 6 let) Cena: 79,90 € (5-članska družina, 1 otrok do 6 let, 2 otroka do 14 let)

Ne spreglejte